30 / 04 / 2024

Büyük Ağaoğlu kampanyasının geçerli olduğu projeler

Büyük Ağaoğlu kampanyasının geçerli olduğu projeler

Kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 50 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler şöyle; Ağaoğlu My Towerland ve Ağaoğlu My Home Maslak...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın

Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Altında büyük deprem olacak! Gram altın tam bu rakama kadar düşecek! Elinde altını olanlar şimdiden planınızı yapın...

Dolar tam bu tarihe kadar yükselecek! Piyasa Kahini İslam Memiş net cevap verdi! Büyük fırsatı kaçırmayın!

Fed faiz kararı sonrası tüm gözler dolara çevrilirken Piyasa Kahini İslam Memiş doların hangi tarihe kadar yükseleceği konusunda net açıklama yaptı. Yatırımcılar dikkat! Büyük fırsatı kaçırmayın!

Dolar kurunda çok büyük deprem geliyor! Doları olanların eli ayağı titredi! Hemen bu açıklamaya bakın!

Dolar kuruna ilişkin yaptığı tahminlerle gündeme oturan ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika açıklamaları geldi. Necmettin Batırel yaptığı açıklamada,  "Çok daha büyük bir kur depremi geliyor. Satın kurtulun" diye konuştu.

Samsung'dan büyük ağustos kampanyası! Beyaz eşya almak isteyenler dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın

Samsung, beyaz eşya ürünlerinde 31 Ağustos saat 23:59'a  kadar geçerli olacak şekilde  büyük bir kampanya başlattı. Beyaz eşya almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını açıkladı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Samsung ‘Büyük TV Günleri’ kampanyasını başlattı. 18-31 Mart 2022 tarihleri arasında seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 16 bin TL’ye varan kart hediye ediliyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 20 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazların ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleşecek.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Büyük Ağaoğlu kampanyasının geçerli olduğu projeler Haberi

Büyük Ağaoğlu kampanyasının geçerli olduğu projeler

Reklam filminde Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler hakkında bilgilere değinmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


"Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler içerisinde olan My Towerland projesinde teslimler hemen gerçekleşirken, konut fiyatları 697 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kampanya dahilinde yüzde 10 tutarında peşinat ödemesi yapılıyor. Geri kalan tutarın yüzde 50'si için banka kredisi kullanılırken, kalan bakiye vade farksız ara ödeme olarak ödeniyor. 


Büyük Ağaoğlu kampanyasındaki projeler kapsamında olan My Home Maslak projesinde başlangıç fiyatı 527 bin TL olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar hemen teslim ediliyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Merve...