28 / 04 / 2024

By Tower İzmir'in en yüksek binası olacak!

By Tower İzmir'in en yüksek binası olacak!

Türkiye'nin en başarılı yağ markalarından Orkide ve Ekiz'in bağlı olduğu Küçükbay Grup, bir önceki yıla göre yüzde 30'luk büyüme sağladı. Firma İzmir'in en yüksek binasını inşa ediyor..



YAĞ ve plastik sanayimden, eğitime, medyadan inşaat sektörüne kadar birçok alanda gösterdiği faaliyetlerle ülke ekonomisine yaptığı katkıyı her geçen gün artıran Küçükbay Grup, 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30 büyüdü. Küçükbay Grup, yeni yatırmlarma paralel yükselen üretim ve ihracat hacmiyle konsolide bazda yaklaşık 1 milyar dolar ciro sağladı. Sürdürülebilir büyüme hedeflerinde her geçen gün çıtasını yükselten kuruluş, yıl sonu için öngördüğü rakamları yakaladı. 


19 BASAMAK BİRDEN YÜKSELDİ 

2015 için yüzde 35'i aşan büyüme hedeflerine ulaşmayı planladıklarını belirten Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, "Hem ülke hem de kuruluş olarak önümüz açık, hedeflerimiz büyük. Pazarın ve rekabetin gerektirdiği yeni yatırımlar ve yeni pazarlara açılma politikamızla sürdürülebilir büyüme stratejilerimizde önemli başarılar elde ediyoruz. 

Türkiye'nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu arasında 19 basamak birden yükselerek 91. sırada yer aldık. Özverili yönetim kadrolarımız ve tüm çalışanlarımızla geleceğe sağlam adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu. 


BY TOWER 52 KATLI OLACAK 

GRUP bünyesinde 2015 yılı içerisinde önemli bir projeye başlayacakları müjdesini veren Küçükbay, "Bu projeyi gerek inşaat kalitesi gerekse konseptiyle emsallerinden farklı bir noktada konumlandırdık. 250 metre yüksekliğiyle İzmir'in en yüksek binası olmaya aday 52 katlı 'By Tower' adını taşıyacak olan projenin brüt kullanım alanı ise 90 bin metrekare. 2015'in ilk çeyreğinde temel atmayı planlıyoruz" dedi. 


Akşam Ege


Geri Dön