28 / 04 / 2024

Eskişehir’in en yüksek binasına Halk GYO imzası!

Eskişehir’in en yüksek binasına Halk GYO imzası!

Yapımını Halk GYO’ nun üstlendiği ilk konut projesi Panorama Plus, Eskişehir’in en yüksek binası olacak. Projede ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 400 lira....



Halk GYO, ilk konut projesi Panaroma Plus Eskişehir’in merkezini oluşturan en eski ilçelerinden Odunpazarı’nda hayata geçiriyor. Yapımını Halk GYO’nun üstlendiği ilk konut projesi olma özelliği taşıyan proje 9.811 metrekare alan üzerinde 4 blok olarak hayata geçecek. 4 blok içinde 18 katlı olanı ise aynı zamanda Eskişehir’in en yüksek binası olacak. 97 konut ve 5 ticari üniteden meydana gelen projede metrekare fiyatları ise ortalama 2400 TL. Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, şirketin portföyünde bulunan araziyi konut projesi olarak değerlendirme kararı aldıklarını belirterek, “Konut alanında ilk projemiz Kiler Grubu ile birlikte hayata geçirdiğimiz Referans Bakırköy olarak görünse de bizim açımızdan ilk Panaroma Plus olacak. çünkü bu projede, baştan sona tüm aşamaları Halk GYO yürütecek” dedi. Proje satışa çıkmadan gelen taleplerden, doğru bir karar aldıklarını gördüklerini ifade eden Şimşek, “Eminiz ki kısa sürede satışları tamamlayıp, Eskişehir’de yeni bir konut projesi için fizibilite çalışmalarına başlayacağız” şeklinde devam etti. 


35 MİLYON TL YATIRIM


35 milyon TL yatırımla tamamlanması planlanan projenin 2015 Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Panaroma Plus’ta daire fiyatları ise 270 bin TL’den başlıyor. 


DAİRELERİN İÇİ DE ‘TAMAM’ OLACAK


Projede dairelerin evsahiplerinin kullanımına hazır olarak teslim edileceğini söyleyen Kazım Şimşek, “Mutfak ve banyo dolapları, portmanto ile fırın, setüstü ocak ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre seti dairelerde hazır bulunacak” dedi. Şimşek, projede yürüyüş alanları ve yüzme havuzu bulunduğunu sözlerine ekledi. 


Akşam


Geri Dön