28 / 04 / 2024

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 



Başarılı sunucu Çağla Şıkel yaşadığı 9 odalı lüks eviyle sosyal medyada adeta gündem oldu. Tam dokuz odalı lüks bir villada yaşan Çağla Şıkel, yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti.

İki oğlu ve hayvan dostu ile beraber yaşayan güzel oyuncu Çağla Şıkel, 9 odalı lüks bir villada ikamet ediyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ünlü manken, yaşadığı evden de sık sık paylaşım yapıyor. Çağla Şıkel'in 800 metrekarelik 9 odalı lüks villasının iç dekorasyonu da oldukça dikkat çekerken, renklerin uyumu ve soft tercihler takipçileri tarafından da oldukça beğenildi.

İşte Çağla Şıkel'in tam 800 metrekarelik 9 odalı lüks villasından yaptığı paylaşımların bazıları...

 

 

 

 

1997 yılında Türkiye güzeli ve Dünya 4. güzeli Çağla Şıkel mesleğe başladığı senelerden bu yana mankenlik mesleğini hiç bırakmadı. Şıkel ara ara oyunculuk ve sunuculuk mesleklerini de yürütmeyi sürdürüyor.


KIVANÇ TATLITUĞ BAŞAK DİZER ÇİFTİ DE ALDIKLARI ÇİFTLİK EVİYLE GÜNDEM OLDU

Bu yıl evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti de gayrimenkule yatırım yapan ünlüler arasında yer alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin mega kent İstanbul’a sadece 1,5 saat mesafede bulunan Lüleburgaz’da mütevazı bir çiftlik alması da sosyal medyada gündem olmuştu.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un aktardığı habere göre çift geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci'yi de Lüleburgaz'daki yeni evlerinde ağırlamıştı. Doludizgin giden evlilikleriyle de sık sık gündem olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti her fırsatta oğulları Kurt Efe’yi de alarak yeni evlerinin yolunu tutuyor.

2016 yılında ünlü stil danışmanı Başak Dizer ile dünya evine gire ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe için de geçtiğimiz yıl bir arsa almıştı. Yakışıklı oyuncunun İzmir Dikili'de bulunan tam 14 dönüm alana sahip arsa için 15 milyon Türk Lirası ödediği de iddia edilmişti.


Konut fiyatları düşüyor, yalancı bahar bitti!

Hyundai Yeni Kona Elektrik, Türkiye'de satışa çıkıyor! Fiyat açıklandı: Yeni Kona Elektrik fiyatları ne kadar?

SSK, Bağ-Kur, EYT herkes çembere girdi! Eksik primi olanlar için hayat kurtaracak! 3.600 ve 5.400 günle erken emeklilik


Geri Dön