02 / 05 / 2024

Çanakkale Konut Günleri başladı!

Çanakkale Konut Günleri başladı!

Konut üreticileri ile konut satın almayı planlayan vatandaşları bir araya getirecek olan Çanakkale Konut Günleri'nin açılışı yapıldı. 19 Mayıs' a kadar açık kalacak olan Çanakkale Konut Günleri stantlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi..



Konut üreticileri ile konut satın almayı planlayan vatandaşları bir araya getirecek olan Çanakkale Konut Günleri'nin açılışı yapıldı. 19 Mayıs' a kadar açık kalacak olan Çanakkale Konut Günleri stantlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Çanakkale Konut Günleri İskele Meydanı'nda kumları stantların açılışının yapılması ile başladı. Çanakkale'de Müteahhitler Birliği tarafından organize edilen ve 13-19 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan Çanakkale Konut Günleri etkinliğinin açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Erkek, MHP 1. Sıra Çanakkale Milletvekili Adayı Kürşat Tuna, Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, Müteahhitler Birliği Meclis Başkanı Salih Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu, inşaat firmaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İskele Meydanı'nda 500 metrekaresi kapalı bin metrekare alan üzerinde başlayan Konut günlerinin açılış konuşmasını yapan Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural ilk kez düzenlenen Çanakkale Konut Günleri ile konut üreticileri ile konutları satın alacak olan vatandaşların karşılıklı bir araya geldiğini söyledi. 

Çanakkale Konut Günleri açılışında konuşma yapan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'da Çanakkale'de konut üretiminde ciddi artışlar olduğunu bu artışın kalite ve niteliğinde beraberinde getirdiğini belirtti. Çanakkale Konut Günleri'ne katılan inşaat firmaları yapılan organizasyondan memnun olduklarını dile getirdiler. 


12 inşaat firmasının yer aldığı konut günlerinde bir haftada 40 bin ziyaretçi hedeflenirken, Çanakkale Konut Günleri ne özel olarak çok sayıda firma özel indirim paketleri hazırladı, bekleniyor. Konut Günleri ne inşaat sektöründen 12 firma katıldı. 19 Mayıs' a kadar açık kalacak olan Çanakkale Konul Günleri stantları her gün sabah 10.00'dan 23.00e kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak. 


Çanakkale Haber



Geri Dön