02 / 05 / 2024

Çanakkale Seramik Gelin Koleksiyonu'nu görücüye çıkardı!

Çanakkale Seramik Gelin Koleksiyonu'nu görücüye çıkardı!

“Işıltınızı yansıtın” sloganıyla ürettiği yenilikçi koleksiyonlarla mekânlara değer katan Çanakkale Seramik, ilk kez İtalya’daki Cersaie Fuarı’nda sergilediği yeni koleksiyonu “Gelin” ile banyolarda göz alıcı ve etkileyici bir atmosfer yaratıyor.




Çanakkale Seramik, hayatın en unutulmaz anlarından ilham alan özel tasarımı Gelin Koleksiyonu ile banyo ve yaşam alanlarında masalsı bir dünya yaratıyor. Bu tılsımlı koleksiyon, kullanıcıların aradığı rafine şıklığı, masumiyeti ve zarafeti, bütünsel banyo konseptiyle, iki özel seride sunuyor.   


“Işıltınızı yansıtın” sloganıyla ürettiği yenilikçi koleksiyonlarla mekânlara değer katan Çanakkale Seramik, ilk kez İtalya’daki Cersaie Fuarı’nda sergilediği yeni koleksiyonu “Gelin” ile banyolarda göz alıcı ve etkileyici bir atmosfer yaratıyor. Gelin Koleksiyonu’nun özel dokulara sahip İpek ve İnci Serisi, modern ve klasiğin romantik ruhunu banyo ve yaşam alanlarına taşıyor. 


İnci’nin doğallığı ve zarif ışıltısı banyolara yansıyor

Hollywood’da bir balayı esintisi yaratan İnci Serisi; parlaklığı, yumuşak inci tonlarındaki renkleriyle, incinin doğallığını, zarif ışıltısını banyolara yansıtıyor. 25x50 ebatlı üç farklı rölyefli duvar karosu, rölyefli 45x45 sırlı porselen yer karosu, inci ışıltısını yansıtan dekorları, seriyi zenginleştiren 3 buyutlu parçalarının yanı sıra banyo mobilyası ve aksesuarları ile bütünsel banyo ambiyansı yaratan İnci Serisi, şıklıktan ödün vermeden modern romantizmi yaşam alanlarına getiriyor. 


Özel dokuya sahip İpek Serisi ile romantik atmosfer

İpeğin yumuşak dokusunu, satenin parlaklığı ile buluşturan” İpek Serisi” ise pozitif enerjisiyle rahatlatıcı bir etki yaratırken, aynı zamanda mistik havasıyla bir balayı romantizmi yaşatıyor. Krem ve bronz renkleriyle göz alıcı güzelliğe sahip İpek Serisi, 30x60 ebatlı metalik ışıltılı rölyefli dokuların yanı sıra parlak egzotik mermerler ve dekorlarıyla daha sıcak ve kadınsı ambiyansa sahip banyolar yaratıyor. 


Zarif oldukları kadar alımlı ve cezbedici İnci ve İpek Serisi ile yaşam alanlarına zenginlik katan lşıltılı Gelin Koleksiyonu, mobilya ve aksesuarlarıyla baştan aşağı yenilediği banyoları, romantik ve büyülü bir dünyaya dönüştürüyor.   



Geri Dön