02 / 05 / 2024

Çanakkale Sümerbank arazisi için sürpriz!

Çanakkale Sümerbank arazisi için sürpriz!

Çanakkale Vakıfbank şubesi Cumartesi tatiline karşın mesai yaptı. AK Parti yönetimini ve Meclis üyelerini karşı karşıya getiren imar konusu için bankanın tatilde açıldığı öğrenildi.



Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Belediye Meclis toplantısında imar komisyonuna gelmesi beklenen arazi için Çanakkale'de ilkler yaşanıyor. Belediye başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz günlerde AK Parti 11 Başkanı ile Meclis Üyelerini karşı karşıya getiren sözde imar dosyasının henüz Bele d iye'ye gelmediğini belirtmişti. Tüm bu gelişmelerin üzerine şimdi de Çanakkale Vakıfbank'ın, mesai yapmaması gereken Cumartesi gününde çalışıyor olması eklendi. Henüz Belediye Meclisinden geçmemiş, projesi onaylanmamış bir arazide yapılacak olan konutlar için kredi verilmesi ise iyice kafaları karıştırdı. 

Özel bir inşaat firmasının Vakıfbankla anlaşarak başlattığı kampanya ile yapılması planlanan 3+1 daireler için, 140 bin TL fiyat biçildi, 48 ay vade ve 1,11 faiz oranı ile başlatılan kredi kampanyasının dosya masrafı ise binde 5 olarak belirlendi. Edinilen bilgiye göre bankanın bıı kapsamda sadece dün, yani 

11,02,2017 tarih ve Cumartesi günü itibariyle işlem yaptığı öğrenildi. Ancak kafalardaki asıl soru, dalıa imar izni alınmayan bir arazinin konut yapılacak diye satışa çıkması ve mesai gününün dışında bir günde bir bankanın bu kampanya doğrultusunda mesai yapması ve kredi vermesiydi. 


Çanakkale Gündem


Geri Dön