21 / 05 / 2024

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL'ye düştü

Carrefour'un indirimleri yeniden gündeme geldi. teknoloji ürünlerinden sonra tuvalet kağıtlarına da indirim yapan Carrefour'da Tuvalet kağıdının satış fiyatı 24 TL'ye kadar düştü Kampanyanın detayları haberimizde.



Tuvalet kağıdı ücretleri geride bıraktığımız sene  en çok zamlanan temel gereksinimlerden bir tanesi olurken, tuvalet kağıdı ücretlerine yapılan zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu. tuvalet kağıdı ücretleeri vatandaşın cebini büyük ölçüde etkilerken, o marketten tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı.

Tuvalet kağıdının satış ücreti indirim sonrasında resmen dip yaptı. İşte Selpak tuvalet kağıdında indirim düzenleyen o market ve indirimin tüm ayrıntıları

Carrefour da tuvalet kağıdı fiyatları dip yaptı!  Tuvalet Kağıdı fiyatları 24 TL ye düştü

Tuvalet kağıdı ücretlerinde meydana gelen zamlı süreç sonrasında Migros'tan büyük indirim geldi. İndirim sonrasında Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı 4'lü 24,90 TL'den satışa çıktı.

Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı 4'lü normal satış ücreti 42,90 TL olurken indirim sonrasında 24,90 TL'ye düşürüldü.


Geri Dön