29 / 04 / 2024

CarrefourSA 'gurme' konseptini dünyaya satacak!

CarrefourSA 'gurme' konseptini dünyaya satacak!

CarrefourSA yeni konsepti Gurme’nin ilk mağazasını açtı. Güler Sabancı, "Halkın ne istediğini bilerek hareket ettik. Konsept Türkiye’de bir ilk" dedi. Şirket, bu yıl 100 yeni market açacak...




CarrefourSA yeni konsepti Gurme’nin ilk mağazasını açtı. Güler Sabancı, "Halkın ne istediğini bilerek hareket ettik. Konsept Türkiye’de bir ilk" dedi. Şirket, bu yıl 100 yeni market açacak.


Sabancı Holding’in çoğunluk hisselerini almasıyla beraber yatırım atağına geçen CarrefourSA , mini ve süper market konseptlerinin ardından yeni market formatı 'CarrefourSA Gurme'yi İstanbul Selamiçeşme’de açtı. 2 bin metrekare alana ve 20 bin ürün çeşidine sahip markette Türk ve dünya mutfağının  gurme lezzetleri, her reyona özel uzman çalışanlar tarafından kişiye özel hizmetle sunulacak.    


YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI 


Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’nın da katıldığı açılışta, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane de hazır bulundu. 


CARREFOURSA'DA YENİ DÖNEM


Sabancı’nın kontrolü devralmasıyla CarrefourSA’da yeni bir dönem başladığını vurgulayan Güler Sabancı, "Bu dönemde halkın ne istediğini bilerek hareket ettik. Burada başarılı olup konsepti yurtdışına ihraç edebiliriz. Bundan sonraki ilk Gurme konseptini Anadoluhisarı'nda açacağız" değerlendirmesinde bulundu.  


PLANLARIMIZ GERÇEKLEŞİYOR 


Sabancı Topluluğu olarak, uzun yıllardır Türkiye'nin en itibarlı ve Türk ekonomisinin en önemli temel taşlarından biri olduklarına dikkat çeken Güler Sabancı, şöyle devam etti: "Geride bıraktığımız 2013 senesi, içinde bulunduğumuz tüm sektörlerde planladıklarımızı gerçekleştirdiğimiz ve kârlılığımızı artırarak büyüdüğümüz bir yıl oldu. 18 yıldır devam eden CarrefourSA ortalıklığımızı geçtiğimiz yıl yeniden yapılandırdık."


110 MİLYON TL YATIRIM, 100 MARKET


CarrefourSA’nın bu yıl 100 yeni market açacağını belirten Haluk Dinçer ise şirketin yeni stratejisiyle ilgili olarak “2014, CarrefourSA için sıçrama yılı olacak. Müşterilerimize, tedarikçilerimize, yatırımcımıza ve çalışanlarımıza değer yaratacak ve CarrefourSA'ya uzun dönemde kalıcı üstünlükler sağlayacak şekilde geleceği tasarlıyoruz. Hedefimiz, pazarda liderlik pozisyonuna ulaşmak. 2014'te de bunun ilk işaretlerini göreceğiz. Hem net satışlarda hem de market açılışlarında ciddi atılım yapacağız. 110 milyon TL yatırımla 100 market açacağız” dedi.


ALTI GURME DAHA AÇACAĞIZ


2014 yılı içinde altı 'CarrefourSA Gurme' daha açacaklarını belirten CarrefourSA Genel  Müdürü Mehmet T. Nane, "Kişiye özel alışveriş deneyimini vurgulayacağımız Gurme marketlerimizde dünya mutfağının en özel lezzetlerini, ülkemizin yerel tatları ile birlikte raflarımıza taşıyoruz. Ücretsiz vale hizmeti ve ücretsiz ev servis hizmetine kadar düşündüğümüz tüm detaylarla müşterilerimize yenilikçi ve keyfe dayalı deneyim sunmayı vaat ediyoruz” diye konuştu.



Akşam


Geri Dön