13 / 05 / 2024

Çaya zam geldi! İşte A101, Şok, Migros, Bim, Carreforsa'da çay fiyatları...

Çaya zam geldi! İşte A101, Şok, Migros, Bim, Carreforsa'da çay fiyatları...

Temel ihtiyaç ürünlerine gelen ardı ardına zamlardan vatandaşın en çok tükettiği içecekler arasında yer alan çay fiyatları da nasibini aldı. A101, Migros, Şok Bim, Carrefor'da çay fiyatları merak konusu olurken, etiketlere yansıyan rakamlar el yaktı.



Son gelen zammın ardından 1 kilo Çaykur Tiryaki'nin fiyatı Migros'ta 44 TL 95 kuruşa yükselirken, Çaykur Filiz Çayı'nın fiyatı 49 lira 90 kuruş olarak belirlendi.

Carrefour'da ise Çaykur Filiz Çayı'nın kilogramı 50 lira 90 kuruştan satılırken; Çaykur Tiryaki Çayı'nın yarım kilogramı Carrefoursa Kart sahiplerine özel olarak 22 TL 95 kuruştan satılacak.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Mayıs 2022 tarihinde saat 22.37’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 15,96 TL, euro 17,04 TL, altının gramı ise 951,30 TL değerinde.

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

Turizme sektöründe Suudi Arabistan şoku


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön