05 / 05 / 2024

çelik İnşaat 'tan Evrenye Apartmanı 'nda 590 bin TL! Hemen teslim!

çelik İnşaat 'tan Evrenye Apartmanı 'nda 590 bin TL! Hemen teslim!

Yüksek İnşaat Mühendisi Kazım çelik tarafından statik projesi yapılan Evrenye Apartmanı"nın toplam inşaat alanı 2 bin 680 metrekare. Evrenye Apartmanı"nda kalan son konut 590 bin TL"ye satılıyor



Evrenye Apartmanı"nda bulunan konutlarda ECA marka armatürler, Hilton lavabo, jakuzi, Legrand marka anahtar ve prizler, 1. Sınıf granit ve seramikler, salon ve odalarda birinci sınıf lamine parke, demirdöküm ısıtma sistemleri, Audio marka görüntülü diafon sistemi, ahşap kaplamalı, naturel cilalı daire iç kapıları, Velux çatı pencere sistemleri, açık ve kapalı otoparklar, yüksek hızlı hidrolik asansör, özel tasarım mutfaklar, Duravit ve Vitra marka vitrifiyeler, bina girişi merdiven, kat hollerinde doğal granit kaplama, her dairede split klima yer alıyor.

Göztepe"de inşa edilen Evrenye Apartmanı çelik İnşaat tarafından yapıldı. Evrenye Apartmanı"nda 255 metrekare dubleks daireler ile 3 oda 1 salon, 2 banyolu, 145 metrekare daireler bulunuyor. Projede satışı devam eden tek konut 590 bin TL"den satılıyor.

Evrenye Apartmanı, 8 katlı tek blokta 12 konuttan meydana geliyor. Evrenye Apartmanı"nın toplam inşaat alanı 2 bin 680 metrekare. Kat karşılığı yapım şekliyle inşa edilen projede C30 beton ve Stilla demir kullanıldı. Proje deprem yönetmeliğine uygun perde taşıyıcı sistemiyle inşa edildi. Radye temel yöntemi kullanılan projede temel ve çatıda drenaj, ısı ve su yalıtımı, Thyssen marka pvc doğrama ve otomatik panjur sistemi, dış cephe mantolama, Creaton, prekast yapı elemanları yer alıyor.
(0216) 360 41 91
http://www.celikinsaat.com.tr/


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön