03 / 05 / 2024

Cellini, Tokuyo koltuk modelini tanıttı!

 Cellini, Tokuyo koltuk modelini tanıttı!

Türkiye’nin masaj koltuğunda lider markası Cellini, 6 farklı masaj programına ve 4 farklı masaj metoduna sahip Tokuyo koltuk modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor



6 farklı masaj tekniğini ustalıkla uygulayabilen Cellini Tokuyo; sırtta çift minder özelliği sayesinde kullanıcılarına benzersiz bir yorgunluk terapisi sunuyor.


Basenlerden Kavrayıcı Özel Masaj Tekniği

Yoğurma, Vurma, Baskı, Shiatsu, Vibrasyon ve Sekronize masaj tekniklerini ustalıkla  uygulayabilen Cellini Tokuyo, kalça ve bacakları yanlardan sararak basenlere tam bir masaj uyguluyor. Şık tasarımıyla birlikte, kolay kullanımlı kumanda paneline de sahip olan Cellini Tokuyo,  “Pause” özelliğiyle istenildiği zaman masaja ara verebilme imkanı sunuyor.


Sırtta Çift Minder Özellikli 180 Derecelik Pozisyonda Masaj İmkanı

Sırtta çift minder özelliği sayesinde kullanıcılarına büyük rahatlık sağlayan Cellini  Tokuyo,180 derecelik pozisyonda masaj yapma imkanına sahip. Farklı açılara ayarlanabilir özelliği sayesinde kullanıcılarının her türlü masaj isteğine rahatlıkla cevap verebiliyor.


İsteğe Bağlı Manuel Masaj İmkanı

Aydınlatıcı kumanda paneline ve şık bir görünüme sahip olan Cellini Tokuyo; ayak tabanına uygulanabilen refleksoloji masajı özelliği sayesinde vücudun gün içerisinde ayaklara uyguladığı basıncın neden olduğu yorgunluğun atılmasına yardımcı olur.



www.masajkoltugu.com



Geri Dön