08 / 05 / 2024

Cem Eriç: Keşke AVM açmadan önce bize sorsalar!

Cem Eriç: Keşke AVM açmadan önce bize sorsalar!

Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği yönetiminde şöyle bir yorum yapıyor: "Keşke yeni AVM açacak yatırımcılar bize gelip fikrimizi sorsalar. Nerede boşluk var neresi doydu, bizde onlara söyleyebilsek."



Geçtiğimiz hafta Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç ile biraraya geldik. Bu yıl 9'uncu yaşını kutlayan Kanyon'un yatırım tutarı 200 milyon dolardı. Son 5 yılda 20 milyon dolar daha ek yatırım yapılmış. Mekan sürekli devinim halinde. Yanıbaşında Metro City, daha da yakınında Özdilek AVM. Eriç'e doğal olarak soruyoruz, bunlar arasındaki etkileşimi. Aslında birbirini baltalayacak mekanlar olmamış bu 3 merkez. Marka karması ve konsept farklılığı, üçünün de yaşamasına izin veriyor. Ama Eriç, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği yönetiminde ve şöyle bir yorum yapıyor: "Keşke yeni AVM açacak yatırımcılar bize gelip fikrimizi sorsalar. Nerede boşluk var neresi doydu, bizde onlara söyleyebilsek." 


Bu arada Kanyon'da birkaç yenilik var. Konyalı'nın yerine 'Colonie' ve 'Topaz' restoranlarının bağlı olduğu Deser Grup'un yeni markası 'Escale' açılacak.


Geri Dön