05 / 05 / 2024

Cem Sinal Işıklar İnşaat Malzemeleri'ne genel müdür oldu!

Cem Sinal Işıklar İnşaat Malzemeleri'ne genel müdür oldu!

Işıklar Holding bünyesinde yer alan Işıklar İnşaat Malzemeleri şirketinin  yeni Genel Müdürü Dr. Cem Sinal oldu. Sinal, genel müdür olarak atandığı Işıklar İnşaat Malzemeleri'nin Türkiye'nin yanı sıra yurtdışı pazarlarda da büyümesinden sorumlu olacak



Son yıllarda Durfoam İzolasyon, BTM Yapı Malzemeleri, Maxit Yapı Malzemeleri şirketlerinde Genel Müdürlük yapan Sinal, Genel Müdür olarak atandığı Işıklar İnşaat Malzemeleri'nin Türkiye'nin yanı sıra yurtdışı pazarlarda da büyümesinden sorumlu olacak.

Işıklar Holding'in amiral gemilerinden biri olan Işıklar İnşaat Malzemeleri'ne Genel Müdür olarak Dr. Cem Sinal atandı. ODTÜ Elektrik Mühendisliği'nden mezun olan Sinal, yüksek lisansını İTÜ Nükleer Enerji Enstitüsü'nde ve doktorasını Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Elektronik ve Haberleşme bölümünde tamamladı.

İş yaşamına STFA Holding'in Suudi Arabistan'daki Quassim çimento Fabrikası'nda Enstrüman ve Elektronik şžefi olarak başlayan Sinal, ardından Türkiye'de ABB Türkiye'nin çimento Projeleri Müdürü ve OMYA Madencilik'in Fabrika Müdürü olarak çalıştı. Sinal, son yıllarda Durfoam İzolasyon, BTM Yapı Malzemeleri, Maxit Yapı Malzemeleri şirketlerinde Genel Müdürlük yaptı.

Gazeteport

 


Geri Dön