28 / 04 / 2024

Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'na hapis!

Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Lal Dedeoğlu'na hapis!

Cem Yılmazın eski sevgilisi Ayşe Lal Dedeoğluna hapis kararı... H.D., Dedeoğlunun 2007de kendisinden Buz Turizm Gıda ve Eğlence Hizmetleri San. Tic. Tid. Şti. adına 30 bin dolar borç aldığını ama bu parayı ödemediğini belirterek alacak davası açtı  



 

Şovmen Cem Yılmazın eski sevgilisi, işletmeci Ayşe Lal Dedeoğluna hakkında açılan alacak davasında hapis kararı çıktı.

İşadamı H.D., Dedeoğlunun 2007de kendisinden Buz Turizm Gıda ve Eğlence Hizmetleri San. Tic. Tid. Şti. adına 30 bin dolar borç aldığını ama bu parayı ödemediğini belirterek alacak davası açtı.

2009da açılan dava sonucunda Şişli 5. İcra Müdürlüğünde icra takibi başlatıldı. Ancak icra için gidildiğinde, belirtilen adresin boş olduğu tespit edildi.

İki ayrı dava açıldı

İşadamı yaptığı araştırmada, Dedeoğlunun Buz Turizm şirketinin iflasını istemeden 333 Mimarlık Reklam San. ve Tic. Şti. unvanlı yeni bir şirketle Buz adındaki işletmelerini Bej adı altında işletmeye başladığını, şirketin ortağıyken hisselerini erkek arkadaşı Deniz Duru ve kardeşi Ufuk Duruya devrettiğini belirledi.

H.D., Dedeoğluna sermaye şirketinin iflasını istememek ve yeni kurduğu şirketle alacaklılarını zarara uğratmak kastıyla 2 ayrı dava açtı. İşadamına olan borcu faiziyle birlikte 100 bin liraya ulaşan Dedeoğlu hakkında 17. İcra Ceza Mahkemesinden, alacaklısını zarara uğratmak kastından 6 ay hapis kararı çıktı. Bu karar 13 bin lira para cezasına çevrildi.

Dedeoğluna şirketinin iflasını istememek suçundan da 10 gün hapis kararı çıktı. Ancak bu hapis kararı İcra İflas Kanunu hükümleri gereğince para cezasına çevrilemediği için, cezanın onaylanması halinde Dedeoğlu 10 gününü hapishanede geçirecek.

MİLLİYET

 


Geri Dön