30 / 04 / 2024

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.



Roman yurttaşların yoğun olarak yaşadığı  İzmir  Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay, kentsel dönüşüm bekleyen vatandaşların beklediği müjdeyi verdi. Dr. Cemil Tugay yaptığı açıklamada "Konut sahiplerinin işi hallolmuş. Kiracıları da konut sahibi yapacağız. Söz veriyorum" diye konuştu.

İşte Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay'ın açıklamaları...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Roman vatandaşların yoğun şekilde yaşadığı Ege Mahallesi'nde, sahur için kurulan sofraya misafir oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen bölge sakinleri tarafından sevgi seliyle karşılanan Başkan Cemil Tugay, “Büyük başkan”, “Romanların ağabeyi”, “Ege Mahallesi seninle gurur duyuyor” sloganları arasında sahur yaptı.

Yaptığı açıklamada Ege Mahallesi'nin adeta dört gözle beklediği kentsel dönüşüm için önemli mesajlar veren Başkan Cemil Tugay, “Kentsel dönüşüm ile ilgili olarak benden bir şey duymayı beklediğinizi biliyorum. Konut sahiplerinin işi hallolmuş. Kiracıları da konut sahibi yapacağız. Söz veriyorum” diye konuştu.

Cemil Tugay dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!


“İZMİR İÇİN ÇALIŞMAKTAN MUTLU OLACAĞIM”

Medya Ege'de yer alan habere göre Karşıyaka Örnekköy’deki Romanlarla çok güzel dostluklar kurduğunu dile getiren Başkan Tugay, “Şu an burada sizlerle o anları yeniden yaşıyorum. Hakikaten seçimi, oyu boş verin ama sizler gibi güzel insanların dostluklarını görmek büyük şeref. Büyük mutluluk. Sağ olun. Ben Karşıyaka ilçesinde Roman kardeşlerimizle çok güzel bir 5 yıl geçirdim. Önümüzdeki 5 sene de tüm İzmir’de çok güzel bir 5 sene geçireceğiz. Her türlü sorununuzla ve derdinizle yakın bir şekilde ilgileneceğim. Egenin incisi İzmir'in güzel insanları başımın tacı, hepsi için bir şeyler yapmaktan mutlu olacağım” dedi.


TERMİK SANTRAL TEPKİSİ

Yaptığı açıklamada eşsiz doğası ve kültürü ile dikkat çeken ilçede temiz enerjinin önemine değinen Tugay, Kınık'ta yapılması planlanan termik santrale de tepki vererek "Bir yere termik santral yapmayı düşünen beyinlere karşı biz de 'Temiz enerji' diyoruz." dedi.

 

Ünlü ekonomist Mehmet Şimşek'in açıklamalarını yorumladı: 31 Mart'tan sonra iğneden ipliğe zam gelecek!

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Gayrimenkulde alırken kazanma dönemi başladı


Geri Dön