27 / 04 / 2024

Cengiz Ergün Manisa esnafına sanayi sitesi sözü verdi!

Cengiz Ergün Manisa esnafına sanayi sitesi sözü verdi!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi' ni ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, orta ölçekli sanayi sitesi ihtiyacının Büyükşehir ile birlikte giderileceğini ifade etti



Manisa Belediye Başkanı ve MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu'ya çıkarma yaptı. Ziyaretinde MIIP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin ile birlikte vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Ergün, çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığını ziyaret eden Ergün. 

Kooperatif Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlandı. 

Turgutlu'nun orta ölçekli sanayi sitesi ihtiyacı olduğunu belirtti. 

Ergün de. Büyükşehir ile birlikte Turgutlu'nun imar planlarının yapılması halinde bu ihtiyacın göz önünde bulundurulacağını söyledi. 

Yoğun bir program Turgutlu turu kapsamında esnafın sorunlarını da dinleyen Cengiz Ergün, kendilerine hayırlı iş ve bol kazanç diledi. Esnafla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ergün ve Şirin, siteden alkışlar eşliğinde ayrıldı. Ergün ve beraberindeki heyet, kent merkezinde pek çok kahve ve işyerini ziyaret ederken. 

Turgutlu Çiftçiler Lokali, ibrama Parkı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na da uğradı. 

Ergün. Türk Eğitim Sen II Temsilcisi İsmail Alsaç ve üyeleriyle biraraya gelip. Manisa'ya yaşattıkları değişim rüzgar mı anlattı. Turgutlu kent merkezi ziyareti, ilk Haber Gazetesi ziyareti ile sona erdi. 


Posta Manisa


Geri Dön