27 / 04 / 2024

Cengiz İnşaat'ın Bodrum projesi için ruhsat verildi! 100 villa ve 184 odalı otel geliyor! 

Cengiz İnşaat'ın Bodrum projesi için ruhsat verildi! 100 villa ve 184 odalı otel geliyor! 

Cengiz İnşaat'ın Bodrum'da hayata geçireceği 100 villanın ve 184 odalı bir otelin yer alacağı proje için ruhsat verildi. İşte ayrıntılar...



Cengiz İnşaat'ın Bodrum projesi için ruhsat verildi. Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi'nde Cennet Koy'daki Gökburun Yarımadası'nda 678 bin metrekare büyüklüğe sahip arsada turizm tesisi ve villa inşaatına başlayan Cengiz Holding A.Ş.'nin inşaata başlaması jet hızıyla ruhsat almasına Bodrumlulardan tepki geldi. 

İnşaatın başlamasından sonra MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş çevrecilerle beraber bölgeye giderek incelemeler yaptı ve arazide yapılan inşaatı tespit etti.

Cengiz İnşaat ın Bodrum projesi için ruhsat verildi! 100 villa ve 184 odalı otel geliyor! 

Karabaş, arazinin telle çevrilip kapı konulduğunu ayrıca 1. derece Arkeolojik ve Doğal Sit Alanı’nda inşaat faaliyetinin sürdürüldüğünü belirleyerek gerçekleştirdiği açıklamasında, "Araziye gittiğimizde şok olduk, izinlerini sorduk göstermediler, zabıta ekipleri geldi onlara ne gösterdiklerini bilmiyoruz, ruhsat almışlar mı almamışlar mı belli değil. Ayrıca iş makinelerinin çalıştığı alan 1. Derece Arkeolojik Sit. Burada Cengiz Holding talana çok hızlı başlamış" şeklinde konuştu ve başlatılan bu inşaat faaliyetlerinin durdurulması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön