30 / 04 / 2024

Cengizhan Gököz: Muratpaşa'da yapılanın dışında işler yapacağız!

Cengizhan Gököz: Muratpaşa'da yapılanın dışında işler yapacağız!

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, Antalya'da yer alan Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, beraberindeki heyet ile birlikte Antalya Akdeniz Manşet gazetesini ziyaret etti...



30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olan Avukat Cengizhan Gököz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere başladı. Seçim kampanyasına yerel gazeteleri ziyaret etmekle başladıklarını söyleyen Cengizhan Gököz, ilçede yaşanan sıkıntılara değindi. Muratpaşa'da şimdiye kadar yapılanın dışında işler yapacağını söyleyen Gököz, "Kırcami'de yıllarca kavga ettiler, seçime 3 gün kala Kırcami imar planını çözdüler. Nasıl bu zamana kadar Muratpaşa'nın en gözde yerini çözümsüz bıraktılar anlamak zor" dedi. 

Ha deyince olmuyor Muratpaşa'da dengesiz bir büyüme olduğunu ifade eden Gököz, "Bizler de Muratpaşa'nın markalaşmasını istiyoruz ama ha deyince olmuyor. Şu çağda bile halen en ufak bir yağmurda yol ve caddeler gölete dönüşüyor. Muratpaşa halen metroköy durumunda. Yanı başımızda bir Zeytinköy sorunu var, Balbey Mahallesi'nin durumu ortada" dedi. Seçilmeleri halinde projelerini hayata geçirmek için her kapıyı çalmaktan çekinmeyeceğini söyleyen Gököz, "Başbakanla görüşülmek gerekiyorsa gider görüşürüm" şeklinde konuştu. 


Antalya Akdeniz manşet


Geri Dön