29 / 04 / 2024

Muratpaşa'da yeni inşa edilecek binalar estetik olacak!

Muratpaşa'da yeni inşa edilecek binalar estetik olacak!

Antalya Muratpaşa'da beyaz ve estetik dönem Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede yeni yapılacak binaların estetik bir görünüme sahip olacağını söyledi. Uysal, binaların beyaz renge boyanacağını söyledi..



Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya İşadamları Derneği'nin (ANTİAD) Akra Barut Otel'de düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Uysal, toplantıda geride bıraktığı 6 aylık süredeki hizmetlerini gelecekteki hedeflerini iş adamlarıyla paylaştı.Seçim döneminde zor söz verdiğini ve verilen sözün tutulması gerektiğinin altını çizen Uysal, "Kırcami Planı ile ilgili söz vermiştik. İlk ayda 600 kişi ile planı bitirdik. 

Taslak olarak bitirdik. Meclisten geçmediği için taslak halinde. İlk ayda halkımıza binlik planın yapılacağı sözünü tuttuk. Doğalgazcılar ile masaya oturduk. 2017 yılında ilçede tüm mahallelerde doğalgazm tamamlanmasını istiyoruz. Doğalgaz, elektrik şirketi ve belediye olarak uyum toplantılan yapıyoruz. Meltemde şantiye çalışması yapıyoruz. Kaldırımları yapıyoruz. Sanat sokağı yapıyoruz. Mahalle mahalle onlar çıktıkça biz çalışma yapacağız. Sürekli bir uyum içindeyiz. Aynı mahallenin sürekli kazılmasını istemiyoruz. İlk ay bu iki noktada ilerleme kaydettik" dedi.Beş binlik nazım imar planına uygun olarak yapılan binlik planın Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanmasının ardından uygulamaya geçileceğine değinen Uysal, "Haziran, temmuz gibi kazma vurulur. Bu yaz süreç tamamlanabilir" ifadesini kullandı. 


Uysal, bir iş adamının, mahkemeden yürütme kararı alınması halinde ne olacağıyla ilgili sorusuna, şöyle karşılık verdi: "Korkunun ecele faydası yok. Mahkeme kararı çıkacak diye çalışmayalım mı? Mahkeme kararları her zaman risktir. O gelecek diye çalışmazsak olmaz. Çalışıyoruz. " dedi. 


Türkiye Gazetesi 



Geri Dön