14 / 05 / 2024

muratpaşa belediyesi yeni binalar

muratpaşa belediyesi yeni binalar

Antalya Muratpaşa'da beyaz ve estetik dönem Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede yeni yapılacak binaların estetik bir görünüme sahip olacağını söyledi. Uysal, binaların beyaz renge boyanacağını söyledi..

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Aliağa Belediyesi 16 bin 96 metrekarelik arsa satıyor!

İzmir ili Aliağa Belediyesi, İzmir ili, Aliağa ilçesi, Yeni Mahalle Mevkii, 575 ada 37 parselde yer alan boş arsayı 64 milyon 358 bin 440 TL'ye satıyor...

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

muratpaşa belediyesi yeni binalar Haberi

muratpaşa belediyesi yeni binalar

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya İşadamları Derneği'nin (ANTİAD) Akra Barut Otel'de düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Uysal, toplantıda geride bıraktığı 6 aylık süredeki hizmetlerini gelecekteki hedeflerini iş adamlarıyla paylaştı.Seçim döneminde zor söz verdiğini ve verilen sözün tutulması gerektiğinin altını çizen Uysal, "Kırcami Planı ile ilgili söz vermiştik. İlk ayda 600 kişi ile planı bitirdik. 

Taslak olarak bitirdik. Meclisten geçmediği için taslak halinde. İlk ayda halkımıza binlik planın yapılacağı sözünü tuttuk. Doğalgazcılar ile masaya oturduk. 2017 yılında ilçede tüm mahallelerde doğalgazm tamamlanmasını istiyoruz. Doğalgaz, elektrik şirketi ve belediye olarak uyum toplantılan yapıyoruz. Meltemde şantiye çalışması yapıyoruz. Kaldırımları yapıyoruz. Sanat sokağı yapıyoruz. Mahalle mahalle onlar çıktıkça biz çalışma yapacağız. Sürekli bir uyum içindeyiz. Aynı mahallenin sürekli kazılmasını istemiyoruz. İlk ay bu...