14 / 05 / 2024

Antalya İşadamları Derneği

Antalya İşadamları Derneği

Antalya Muratpaşa'da beyaz ve estetik dönem Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçede yeni yapılacak binaların estetik bir görünüme sahip olacağını söyledi. Uysal, binaların beyaz renge boyanacağını söyledi..

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Antalya'nın kentsel dönüşüm ana planı hazırlanmalı!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), İnşaat Sektörü Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Anntalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Balcı, ''Antalya'da “kentsel dönüşüm ana planı” hazırlanmasına ihtiyaç vardır” diye konuştu.

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

Ruslar Antalya'daki gayrimenkullerini satıyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, Türkiye'den gayrimenkul alanlara vatandaşlık verilmesinin 200-300 bin dolara düşürülmesi gerektiğini belirtti.

Deniz Karataş Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı oldu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Deniz Karataş yeniden seçilerek güven tazeledi.

Karadenizli işadamları ABD'de kasaba kuracak!

Karadenizli işadamları ABD’de bir Karadeniz kasabası kurmaya hazırlanıyor. Karadenizli İşadamları Derneği Başkanı Murat Camadan, “ABD’nin Starbucks’ı getirdiği gibi biz de Akçaabat köftesini oraya götüreceğiz” dedi.

TOKİ Antalya Üzülmez için arsa arayışına başladı!

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Antalya'da düzenlenen Başkanlar Kurulu toplantısını değerlendirdi. Şirin, emekliler derneğinde olduğu gibi arsa arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Hasan Kilit: Antalya Muratpaşa için kamulaştırma kararı alınmalı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi ve Kalekapısı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) Başkanı Hasan Kilit, Kaleiçi'ndeki 37 beton yapıdan kurtulmak için tek çarenin kamulaştırma olduğunu söyledi.

MÜSİAD Antalya'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi tarafından her hafta gerçekleştirilen sektör kurulu toplantılarında bu hafta; İnşaat, Çevre ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Kentsel Dönüşüm konulu toplantıda bir araya geldi.

Kahramanmaraşlı iş adamları arsa konusunda sıkıntı yaşıyor!

Müstakil Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, terör olaylarının yatırımlarını etkilemediğini ifade ederek, "Eğer gerekli olan sanayi arsasını bulabilirsek yatırımlarımıza ara vermeyeceğiz.

Antalya İşadamları Derneği Haberi

Antalya İşadamları Derneği

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya İşadamları Derneği'nin (ANTİAD) Akra Barut Otel'de düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı. Başkan Uysal, toplantıda geride bıraktığı 6 aylık süredeki hizmetlerini gelecekteki hedeflerini iş adamlarıyla paylaştı.Seçim döneminde zor söz verdiğini ve verilen sözün tutulması gerektiğinin altını çizen Uysal, "Kırcami Planı ile ilgili söz vermiştik. İlk ayda 600 kişi ile planı bitirdik. 

Taslak olarak bitirdik. Meclisten geçmediği için taslak halinde. İlk ayda halkımıza binlik planın yapılacağı sözünü tuttuk. Doğalgazcılar ile masaya oturduk. 2017 yılında ilçede tüm mahallelerde doğalgazm tamamlanmasını istiyoruz. Doğalgaz, elektrik şirketi ve belediye olarak uyum toplantılan yapıyoruz. Meltemde şantiye çalışması yapıyoruz. Kaldırımları yapıyoruz. Sanat sokağı yapıyoruz. Mahalle mahalle onlar çıktıkça biz çalışma yapacağız. Sürekli bir uyum içindeyiz. Aynı mahallenin sürekli kazılmasını istemiyoruz. İlk ay bu...