28 / 04 / 2024

Ceren Kumbasar kimdir?

Ceren Kumbasar kimdir?

Cube İstanbul Başkanı, İSGİD Yönetim Kurulu Üyesi, TUGİK YİK Genel Sekreteri, Vatan Gazetesi yazarı Ceren Kumbasar kimdir? Ceren Kumbasar bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...



Ceren Kumbasar kimdir?

Ceren Kumbasar, Cube İstanbul Başkanı, İSGİD Yönetim Kurulu Üyesi, TUGİK YİK Genel Sekreteri, Vatan Gazetesi yazarıdır.


Ceren Kumbasar  Ankara  doğumlu. Marmara Üniversitesi işletme yönetimi mezunu olan Ceren Kumbasar, eğitim hayatı içinde ve iş hayatının ilk dönemlerinde beden dili ve oyunculuk üzerine dersler aldı. 


Ceren Kumbasar, stratejik pazarlama , konsept ve satış üzerine spesifik olarak inşaat sektörü için danışmanlık hizmeti veren Cube İstanbul Danışmanlık Firmasının kurucusu ve başkanıdır.


Ceren Kumbasar iş hayatında Soyak, Sinpaş ve Ağaoğlu gibi inşaat şirketlerde müdür yardımcısı, yönetmen ve pazarlama müdürü olarak görev almıştır.


Ceren Kumbasar, 2007 yılından bu yana Türkiye'de yabancı yatırımcılara yönelik olarak, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde inşaat projelerine danışmanlık sağlamıştır. 2008 yılından bu yana gayrimenkul satışı ile ilgili birikimlerini eğitim ortamında paylaşmaya başlayan Ceren Kumbasar sektöre 300'den fazla eğitimli personel kazandırmıştır.


Bir dönem Hürriyet Emlak ekinde haftalık makaleler yayınlayan Kumbasar, yazılarına Vatan gazetesindeki köşesinde devam ediyor.


Kumbasar, İstanbul Genç Girişimciler Derneği, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Hür İşadamları ve Sanayiciler Derneği (HÜRSİAD), Genç iş adamları üyesi, Türk Konfederasyon Danışma Konseyi yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca Enerji Yeterlilikk Derneğinde danışmanlık yapmaktadır.


Ceren Kumbasar, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 


Ceren Kumbasar: Bitmiş ev seçin, pazarlık edin!
Ceren Kumbasar: Şehir merkezlerindeki yatırımlar güvenli limanlardır!



Geri Dön