15 / 05 / 2024

Çeşme'de, TOKİ tartışması büyüdü!

Çeşme'de, TOKİ tartışması büyüdü!

AK Parti izmir milletvekili Rifat Sait, "Vatandaş ondan önce adalet sonra hizmet bekliyor, ancak onlar laf üretiyorlar üstelik boş laf diyen Sait; "Yapmıyorlar, yapamıyorlar ve yaptırmak istemiyorlar olayın özeti ve temeli budur" dedi.




AK Parti izmir milletvekili Rifat Sait, CHP'li Çeşme Belediyesini topa tuttu. "Vatandaş ondan önce adalet sonra hizmet bekliyor, ancak onlar laf üretiyorlar üstelik boş laf diyen Sait; "Yapmıyorlar, yapamıyorlar ve yaptırmak istemiyorlar olayın özeti ve temeli budur" dedi. 

Sait, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme'de yapılacak olan  TOKİ  konutlarına karşı çıkıyor ama Çeşme Alaçatı'da yapılan Port evlerinin ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı kim, önce bunu açıklasın? diye sordu. Çeşme Alaçatı Port evlerinin bitişik olduğunu söyleyen Sait; "Üstelik bu evler deniz kıyısında ve hatta denizin içinde, bahçesiz 3 katlı evler, sit alanı içinde yapılmışlar" dedi. 

Sait, Çeşme'de vatandaşların TOKİ konutlarına tepki gösterdiği şeklindeki haberin yanlış olduğunu, çok yakında binlerce Çeşmeli vatandaşla Çeşme ilçesinde TOKİ talebi için bir basın buluşmasını yapacaklarını söyledi. 

Sait;" Umarım toplantımıza başkan da katılır ve vatandaşlarla yüz yüze gelip TOKİ evlerine karşı olduğunu yüzlerine söyler, bu gerçekten güzel olur. Çeşme'de TOKİ konutları yapılacak, vatandaşın yüzü gülecek" dedi. 


Ege Telgraf


Geri Dön