27 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 firmaya yasak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 firmaya yasak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Atsızoğlu İnşaat, Kent-Bir İnşaat ve Öztürkler İnşaat'a 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi



Milli Savunma Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ve Vakıflar Genel Müdürlüğü, bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

İhale yasaklarına ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Milli Savunma Bakanlığı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı, Batuhan İnşaat Turizm İşletmeleri Dış Ticaret Anonim Şirketine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı,  Ankara  Ticaret Odasına kayıtlı İlköz Makine İmalat Sanayi Ticaret Ltd. Ştine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Özideal İnşaat Taah. Tic. San. Ltd. Ştine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü,  İzmir  Ticaret Odasına kayıtlı Kerimoğlu İnş. Nak. Teks. Oto. Turizm San. ve Tic. Ltd. Ştine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Mersin Ticaret Sanayi Odasına kayıtlı Mennan Şimşek İnş. Taah. Mütah. Hizmetlerine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Tokat Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Atsızoğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik Bilgisayar Yapı Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Ltd. Ştine, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Kent-Bir İnşaat Taahhüt Emlak ve Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Ştine, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Öztürkler İnşaat Maden Sanayi ve Ticaret Ltd. Ştine 1 yıl süre ile ihalelere katılma yasağı getirdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Antalyada ikamet eden Osman Seçmeni, Emel Yeşilbaşı, Aslı Özdemir Altunu, Özben Yağanı 6 ay süre ile İstanbul Ticaret Sicil Memurluğuna kayıtlı Metaş Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketini 6 ay süre ile ihalelere katılmaktan yasakladı.

AA


Geri Dön