30 / 04 / 2024

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kira yardımı! Hangi şartları taşıyana verilecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kira yardımı! Hangi şartları taşıyana verilecek?

Bakanlıktan yeni bir duyuru geldi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara kira desteği verilecek. Tüm detaylar belli oldu.



2023 yılı için kira yardım başvuruları başladı. Kira yardımı almak isteyen vatandaşlar araştırmalara başladı. Türkiye aile destek programı kapsamında yardımlar ihtiyaç sahibi ailelere verilecek. Kira yardımından yararlanmak isteyen vatandaşlar adına Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı daha fazla destek sağlayacağını duyurdu.

İl il kira yardımı yapılacak

İl il ödemesi değişecek olan kira yardımı en fazla 1.500 TL olacak. İstanbul ve  Ankara  gibi büyük şehirler adına şu an belirlenen ödemeler 1.150 TL olacak. Bu şehirler içerisinde Ankara, İstanbul ve İzmir bulunacak. Konya, Bursa,  Adana  ve Antalya şehirler içinse 1.085 TL’lik kira yardım yardımı söz konusu olacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön