27 / 04 / 2024

Çeyiz alacaklar koşun: Karaca ‘Evlilik Paketi’ne 5 bin TL indirim yapıyor! İşte kampanya koşulları..

Çeyiz alacaklar koşun: Karaca ‘Evlilik Paketi’ne 5 bin TL indirim yapıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve mutfak ürünleri markası Karaca yeni evleneceklere özel ‘Evlilik Paketi’ kampanyasıyla karşımızda. Evlilik Paketi alacaklara tam 5 bin TL indirim var. Peki nasıl mı? İşte kampanya detayları..



Karaca markası hali hazırda pek çok kampanya yürütmekte. Erken Kış Fırsatı’ kampanyası kapsamında pek çok üründe yüzde 55’e varan indirim mevcut. Bunun yanı sıra seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası da devam ediyor. Devam eden kampanyalarının yanı sıra yeni evlenecekler için de yeni bir kampanya mevcut.

Karaca markası yeni evlenecekler ve çeyiz alışverişinde olanlar için güzel bir kampanya duyurdu. ‘Evlilik Paketi’ adıyla çeyiz seti alımında tam 5 TL indirim yapan Karaca, kampanya koşullarını paylaştı. İşte Karaca ‘Evlilik Paketi’ kampanya koşulları..

KARACA EVLİLİK PAKETİ KAMPANYA KOŞULLARI

Karaca Evlilik Paketi içeriğinde ilgili olan kategorilerden arzu ettiğiniz ürünleri seçerek ‘Senin Seçimin Evlilik Paketi Seç Beğen Ekle  Paketi’nizi oluşturabilirsiniz. Peki nasıl?

  • Seç-Beğen-Ekle kategorisinde yer alan ürünlerinden minimum 4 adet alınması gerekmektedir. Satın alınmış 4 üründen birinin 12 Kişilik Yemek Takımları  olması gerekmektedir. Aynı üründen ise en fazla 2 adet alınabilmektedir.

  • Karaca Evlilik Paketi kampanyası ürünleri stoklarla sınırlıdır.

  • Evlilik Paketi kampanyası Karaca’nın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.


Geri Dön