18 / 05 / 2024

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Ziraat'ten 1.000 TL Bankkart Lira hediye verilecek!

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Ziraat'ten 1.000 TL Bankkart Lira hediye verilecek!

Ziraat Bankası Bankkart ile Beyaz Eşya ve Elektronik Eşya sektörlerinden alışveriş yapanlara 1.000 TL Bankkart Lira hediye edelecek. İşte kampanya detayları...



ZİRAAT BANKASI KAMPANYASI

Ziraat Bankası kampanyalarını peş peşe açıklıyor. Bankkart ile Beyaz Eşya ve Elektronik Eşya sektörlerinden yapacağınız tek seferde 5.000 lira ve üzeri alışverişinize 250 lira, 20.000 lira ve üzeri alışverişinize 1.000 lira Bankkart Lira hediye verilecek.

Ziraat Bankası söz konusu kampanyanın tüm detaylarını açıkladı. Söz konusu açıklamada şu ifadeler yer adı: 

Kampanya 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olup, kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den katılım sağlanıyor.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya ile Elektronik Eşya sektöründe bulunan üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları 5.000 lira ve üzeri alışverişe 250 lira, 20.000 lira ve üzeri alışverişe 1.000 lira Bankkart Lira kazanma şansı yakalayacaklar.

Ana faaliyeti beyaz eşya sektörü bulunmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden gerçekleştirecek beyaz eşya alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

Ana faaliyeti elektronik eşya sektöründe bulunmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden gerçekleştirilecek beyaz eşya alışverişleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya Bankkart Başak, Bireysel Bankkart ve Bankkart Business sahibi müşteriler için geçerli olacak.

Kampanya müşteri bazın değerlendirilirken ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecek.

Kazanılabilecek ödül tutarı en çok 1.000 lira Bankkart Lira olacak.

Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerin kartlarına ödül Bankkart Lira tutarı hemen yansıtılacak.

Harcama ücreti için Bankkart'ın kredi kartı ile banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.

Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından gerçekleştirilecek.

Sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değil. Nakit çekim, ön provizyon, iptal, iade ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil edilmeyecek.

Kampanya döneminde gerçekleştirilen işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda sağlanan Bankkart Liralar geri alınacak olup hesaba ya da kredi kartına borç olarak yansıtılacak.

Piyasalar Mehmet Şimşek ismini fiyatlamaya başladı!

Bahçesine traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan Traktör'ün fiyatları açıklandı! Hemen güncel tabloya bakın


Geri Dön