Ekonomi

Çeyrek altında beklenen yeni fiyatı duyanlar elinde avucunda olanı satıp kuyumcuya koştu! Rakam inanılmaz

Altın piyasasında, en düşük 972 bin lira, en yüksek 981 bin 560 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, 977 bin seviyelerine kadar çıktı. Altın uzmanları çeyrek altında inanılmaz fiyat beklentisini açıkladı. Dolar eğer bugünkü fiyattan sabit kalırsa altın uçacak!Altının zirveye doğru başladığı adımlar her geçen gün sıklaşıyor

Ons altın 1855 doları gördü. Altının zirveye doğru başladığı adımlar her geçen gün sıklaşıyor. Altın uzmanları altın fiyatlarının Haziran'da toplanacak FED'in faiz kararına kadar belirli aralıklarla yükseleceğini ifade ediyor. Altında direnç noktası 1830 dolar. FED, faiz artırım kararını açıkladığı zaman doların değerinin artmasıyla altın fiyatları bir nebze olsun düşme eğilimi gösterse de önümüzdeki 3 ay içinde dünya ekonomilerinde yaşanan belirsizlikler ve risk algısı yüzünden altının yukarı yönlü seyrinin hız kesmeyeceği öngörülüyor.

Piyasada altının hareketlerini takip eden altın uzmanları ve kuyumcuların üzerinde anlaştığı ve dikkatleri çektiği konu ise çeyrek altının değerinin inanılmaz şekilde artacak olması. Çeyrek altın şu aralar 1605 liradan satılıyor. 

Peki çeyrek altın önümüzdeki günlerde kaç lirayı görecek? İşte ayrıntılar...

 

ÇEYREK ALTIN 2 BİN LİRA OLACAK İDDİASI

Altın uzmanları altının önümüzdeki günlerde riskli yatırım araçlarından kaçan yatırımcının talepte yaratacağı patlamayla çeyrek altınfiyatının 2 bin liraya çıkacağını öngörüyor. Uzmanlar 'Eğer döviz kuru bu seviyede sabit kalırsa çeyrek altın önümüzdeki günlerde 2 bin lira sınırına dayanır hatta aşabilir döviz yükselirse fiyatlar bir miktar gevşer gibi olsa da altın yükselmeye devam edecek" yorumu yaptı.

Altının yükselişine devam edeceğini öngören uzmanlar pandemiden sonra dünyayı ikinci bir krize sokan Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle risk algısının arttığını, gıda ve enerji krizleriyle boğuşmaya hazırlanan dünyanın ekonomik göstergelerinde olağanüstü değişimlerin yaşanabileceğine dikkat çekti.

 

Amerikalı turistin dolar hesabı Türkiye'de vatandaşın yüreğini yaktı! Yarı yarıya diyerek paylaştı

Rusya'dan ruble resti! Ödemeyi kabul etmeyen ülkeye gazı kesti

Tavuk fiyatlarını ucuzlatacak çalışma başladı! 80 liradan düşecek

FED açıklaması sonrası emtia piyasasındaki ürünlerin fiyatı arttı

Asgari ücrete ek zam sonrası 6 bin lira olacak! Temmuz'da açıklanacak artışta kriter belli oldu

İETT 'den toplu ulaşıma 'devasa zam' açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

İETT 'den toplu ulaşıma 'devasa zam' açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

Şimdiye kadar hiç duyulmamış dolar yorumu: Bir gecede 7 lira düşecek 9 lira olacak!

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

TOKİ'den kiradan ucuza ev sahibi olma fırsatı! Sıfırdan başlayacak projeler açıklandı