03 / 05 / 2024

Cif Sprey alana scooter ve robot süpürge hediye! Son günü kaçırmayın

Cif Sprey alana scooter ve robot süpürge hediye! Son günü kaçırmayın

Çağrı Market, Groseri, Mopaş, Yunus, Onur marketleri ve bu marketlerin online alışveriş sitelerinden 50 TL'lik Cif Sprey alanlar 5 adet Xiaomi M365 Elektrikli Scooter ve 3 adet Xiaomi Vacuum Mop Essential robot süpürgeden birini kazanma şansı yakalıyor.



Çekilişe katılmak için 10 Ekim 2022 tarihine kadar Çağrı Market, Groseri Market, Mopaş Market, Yunus Market, Onur marketleri ve bu sayılan marketlerin online alışveriş sitelerinden 50 Türk Lira değerinde Cif Sprey alışverişi yapanlar, alışverişe ait fiş ya da faturayı anindakazan.com internet sitesine giriş yaparak ad, soyad, adres, telefon numarası ve e-posta adres bilgileriyle üye olmaları gerekiyor.

Üye olduktan sonra ‘Cif Sprey Çekiliş’ kampanya adını seçerek fiş ya da fatura görselini sisteme yüklediğiniz anda kampanyaya katılmış oluyorsunuz.

anindakazan.com internet sitesinden fiş ya da fatura girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat boyunca mümkün.  Sisteme yüklenen  fiş ya da faturanın okunabilir olması önemli… Sisteme yüklenen fiş ya da faturalar değerlendirilip mükerrer katılımlar elenecek. www.anindakazan.com internet sitesi üyelik hesabınızı dilediğiniz zaman kontrol edebilir ve katılım haklarınızı görebilirsiniz. 

Katılma şartları neler?Büyük ödül çekilişi 14 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00’da noter huzurunda ve dileyen herkesin katılımına açık olarak yapılacak. Peki çekilişle hangi büyük ödüller verilecek? Çekilişle 5 kişiye Xiaomi M365 elektrikli scooter (tanesinin fiyatı 3.990,00 Türk Lirası) ve 3 adet de Xiaomi Vacuum Mop Essential robot süpürge (adet fiyatı 3.499,00 Türk Lirası) hediye edilecek.

Cif Sprey alana scooter ve robot süpürge hediye! Son günü kaçırmayın


Geri Dön