18 / 05 / 2024

Cif Sprey alana scooter ve robot süpürge hediye! Son günü kaçırmayın

Cif Sprey alana scooter ve robot süpürge hediye! Son günü kaçırmayın

Çağrı Market, Groseri, Mopaş, Yunus, Onur marketleri ve bu marketlerin online alışveriş sitelerinden 50 TL'lik Cif Sprey alanlar 5 adet Xiaomi M365 Elektrikli Scooter ve 3 adet Xiaomi Vacuum Mop Essential robot süpürgeden birini kazanma şansı yakalıyor.



Çekiliş sonuçları 19 Ekim 2022 tarihli Takvim Gazetesi’nde duyurulacak. Ödül olarak verilen ürünlerin görselleri ile verilecek olan ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.

İkramiye kazanan asil talihlilerin 03 Kasım 2022 ve yedek talihlilerin de 18 Kasım 2022 tarihine kadar kimlikleri, ikramiye kazandıkları fiş, fatura ya da earşiv faturaları, iletişim bilgileri ile [email protected] mail adresine başvurmaları gerekiyor.  İkramiye tesliminde fiş, fatura ya da e-arşiv fatura ibrazı zorunludur. Ödüllerin son teslim tarihi 30 Kasım 2022… Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamayacak. 18 yaşından küçükler kampanyanın dahil olduğu market çalışanları çekilişe katılamaz. Ödüllerle ilgili ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihlilere ait olacak. 

Mali değeri olmayan belgeler, yemek çekleri ve kartları ile yapılan alışverişlerde verilen bilgi fişleri, bilgi fişi, sipariş fişi, sevk irsaliyesi, tahsilat makbuzu, temel gıda, gıda gibi yazılı satış fişleri kampanyaya dahil edilmiyor. Fiş, fatura ya da e-arşiv faturası üzerinde “Cif Sprey” ibaresi yer alanlar geçerlidir. Farklı markaların da yer aldığı set ürünler kampanyaya dahil değil…

Editör Notu: Bu haber 25 Eylül 2022 tarihinde saat 00:20'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 41 kuruş, euro 17 lira 85 kuruş, altının gramı ise 1.002 lira değerindedir.

Ayrıntılı bilgi için CİF

Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli promosyonu açıklaması! Rakamlar peş peşe geldi!

KİPTAŞ'ın 2 dev kampanyası başladı! Yüzde 20 indirimli!

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!


Geri Dön