28 / 04 / 2024

Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli promosyonu açıklaması! Rakamlar peş peşe geldi!

Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli promosyonu açıklaması! Rakamlar peş peşe geldi!

Geçtiğimiz günlerde kamu bankalarının emekli promosyonunu 15 bin TL'ye kadar arttıracağı gündeme bomba gibi düştü. Bankalar peş peşe açıklama yaptı. Kamu bankalarında emekli promosyonu ne kadar oldu?



Emekli promosyonunda sular durulmuyor. Emekliler 15 bin TL promosyon beklerken kamu bankalarından promosyonlarında sabit kaldı. Vakıfbank ve Halkbank, SGK ile emekli promosyon konusundaki kampanyası hakkında duyuruda bulundu.

Vakıfbank ve Halkbank tan emekli promosyonu açıklaması! Rakamlar peş peşe geldi!

Kamu bankalarından, Halkbank ve Vakıfbank, emekliye vereceği promosyon miktarını ve detaylarını açıkladı. Peki emekli promosyonu artacak mı? Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar? Halkbank emekli promosyonu kaç TL? İşte bankaların yaptığı son duyurular...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön