28 / 04 / 2024

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank merakla beklenen emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gitti. Peki kamu bankaları ne kadar emekli promosyonu verecek?



Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen emekli promosyon kampanyaları ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir açıklama yapılmış ve ödeme miktarının artırıldığı müjdelenmişti. Bunun üzerine Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan merakla beklenen emekli promosyonlarının 28 Mart tarihinden itibaren hesaplara yatırılacağını müjdelerken pek çok kişi de kamu bankalarının emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU MART 2024

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere;

10 bin Türk Lirası'na (10 bin Türk Lirası hariç) kadar olanlara 5 bin Türk Lirası
10 bin Türk Lirası- 15 bin Türk Lirası (15 bin Türk Lirası hariç) arasında olanlara 8 bin Türk Lirası
15 bin Türk Lirası - 20 bin Türk Lirası(20 bin Türk Lirası hariç) arasında olanlara 10 bin Türk Lirası
20 bin Türk Lirası ve daha fazla olanlara 12 bin Türk Lirası 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.


Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile almak isteyen müşterilerin promosyon ödemesinden yararlanabilmesi için maaş ödemelerini 3 sene boyunca Ziraat Bankası aracılığıyla alacaklarına dair başvuru yapmaları yeterli.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!

HALKBANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU MART 2024

Halkbank da emekliler için 12 bin TL'ye varan promosyon ödemesi veriyor. Halkbank'ın  resmi web sitesindeki duyuruda maaşını 3 sene boyunca Halkbank aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm SGK emeklilerinin promosyon ödemesinden yararlanacağı ve 28 Mart 2024 tarihinden itibaren yeni dönem promosyon ödemelerine başlanacağı bildirildi.

Ayrıca yapılan duyuruda 25 Mart 2024 tarihinden itibaren başvuruların tüm Halkbank şubelerinden yapılacağı da belirtildi.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU MART 2024

Vakıfbank emekli promosyon ödemeleri ile ilgili güncellemeleri henüz paylaşmadı. Vakıfbank'ın resmi internet sitesindeki tutarlar şu şekilde:

1 (bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı;

3 bin 500 liraya (3 bin 500 lira hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3 bin lira

3 bin 500 lira- 7 bin 500 lira (7 bin 500 lira hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3 bin 500 lira

7 bin 500 lira– 10 bin lira (10 bin lira hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4 bin 500 lira

10 bin lira ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5 bin lira
 

Bakan Özhaseki: Rezerv alan olduğunda 'Tapumuzu alıyorlar' diyenler, şimdi 'rezerv alan ilan edin' diyorlar!

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yargıtay'dan emsal tahliye kararı!

Faiz artışları konut kredilerini nasıl etkiledi?


Geri Dön