29 / 04 / 2024

Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim!

Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim!

Firma: Türkerler İnşaat

Proje: Çiftçi Towers

Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesinde dairelerin metrekare satış fiyatı 7 bin 300 dolardan başlıyor...




Çiftçi Towers projesi Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Çiftçi Towers projesi İstanbul Avrupa yakasında Beşiktaş Zincirlikuyu'da yükseliyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.


Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi 45 katlı 2 kule olarak inşa ediliyor. 288 adet rezidans dairenin yer aldığı Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde daireler 222 metrekare ile 578 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim için 0212 347 55 08 numaralı telefonu arayıp, Çiftçi Towers Zincirlikuyu satış ofisi ile irtibata geçerek, proje hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz. Çiftçi Towers projesi 2015 yılında tamamlanıyor.


Türkerler Çiftçi Towers fiyatları metrekare bazında 7 bin 300 dolardan başlayarak, 15 bin dolara kadar yükseliyor. Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesinde kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Türkerler Çiftçi Towers nerede?

Türkerler Çiftçi Towers adres : Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340  Beşiktaş / İstanbul


Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim!


Çiftçi Towers Zincirlikuyu iletişim

Telefon: 0212 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön