01 / 05 / 2024

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve balıkçılara mazot ve gübre desteğinde bulunacak. Başvurular internet ortamında alınıyor. Çiftçi ve balıkçıların kayıt ve ruhsat belgelerini ibraz etmesi gerekiyor.



Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ‘Kırsal Kalkınmada Başkent Modeli’ ile çiftçilere verilen destekler çerçevesinde 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteğiyle ilgili başvurular başladı. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin yerel bazda en kapsamlı mazot desteğini gerçekleştiren  Ankara  Büyükşehir Belediyesi'nin hem çiftçilere hem de balıkçılara mazot desteği vereceği bildirildi. Desteklerden faydalanmak isteyen çiftçiler başvurularını ‘baskenttarim.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden yapacak, destek tutarı ise çiftçilerin Başkent Kartlarına yatırılacak. 

Geçen yıl 34,6 milyon TL ödendi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön