17 / 05 / 2024

Çiftçiler dikkat! Bakan açıkladı bugün hesaplara yatıyor!

Çiftçiler dikkat! Bakan açıkladı bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçileri sevindirecek haberi verdi. Tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarılacağı günü açıkladı. İşte detaylar…



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçilere güzel haberi verdi. Bakan Kirişçi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarılacağını duyurdu.

Bakan Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Bakan Kirişçi’nin yaptığı açıklamaya göre, 1 milyar 381 milyon 499 bin 845 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin, bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Bakan Kirişci, resmi Twitter hesabından, tarımsal destekleme ödemelerine ve çiğ süt desteğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çiftçiler dikkat! Bakan açıkladı bugün hesaplara yatıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön