15 / 05 / 2024

Çiftçilere destek bu sefer Ziraat Bankası'ndan! İşte destek detayları!

Çiftçilere destek bu sefer Ziraat Bankası'ndan! İşte destek detayları!

Çiftçiler için verilecek yeni destek yeri belli oldu. Ziraat Bankası tarafından öyle bir destek açıklaması geldi ki, çiftçiler bu haber karşısında çok sevinecek. Peki yeni haber ne? 



 Çiftçilere destek bu sefer Ziraat Bankası ndan! İşte destek detayları!

Başvurunuzu hemen yapın!!

Ziraat Bankası tarafından çiftçiler için yeni bir destek kampanyası olan 250.000 TL kredi desteği açıklaması geldi. Bu krediden faydalanmak isteyen çiftçilerimizin bizzat bankaya giderek başvurularını oluşturmaları gerekmektedir. Başvuru yapılırken kimlik kontrolleri yapılacaktır. Başvuru yapan çiftçinin parayı kullanacağı alanı da belirtmesi gerekmektedir. Banka da bu paranın söylenilen yere kullanılıp kullanılmadığının kontrollerini sağlamaktadır.

Yalnızca bankalara giderek değil, internet üzerinden de başvurularınızı bankaya iletebilirsiniz. Bunun için ise internetten başvuru yaptığınız esnada kredi kısmından çiftçi kredisini seçmeniz gerekmektedir. Belirli bir tutar olduğu zaman internet üzerinden başvurular kabul edilmektedir. Mevla yükseldiği takdirde banka şubelerine giderek başvurularının yapılması gerekmektedir. Ziraat bankasının sunmakta oldu bu kredi de tarım ve hayvancılığın gelişmesinde de büyük katkı sağlamaktadır. 

Türkiye’de artan maliyetler nedeniyle çiftçi nüfusu gün geçtikçe azalıyor

Çiftçiler müjde! Başak traktör fiyatları peş peşe açıklandı! İşte yeni fiyat tablosu...

Çiftçiler ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı! Ayçiçeği fiyatları ne kadar? Borsalarda yağlık ayçiçek kaç TL? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön