03 / 05 / 2024

Çiftçilere müjde! Artık sulama ücretlerinin yarısını devlet karşılayacak!

Çiftçilere müjde! Artık sulama ücretlerinin yarısını devlet karşılayacak!

Çiftçileri sevindiren yeni bir haber daha geldi. Devlet tarafından yayınlanan bilgi tüm çiftçilerin yüzünü güldürmeye yetti. Peki çiftçiler için yayınlanan bilgi ne oldu? 



Çiftçiler için Resmî Gazete'de yeni bir haber daha geldi. Çiftçiler için destek devlet tarafından yayınlanmış olan karar ile belli oldu. Peki kimler bu desteği alabilecek? Yapılan yeni haber ne? İşte tüm detaylarla haberin içeriğinde sizlerle beraber… 

Çiftçilere müjde! Artık sulama ücretlerinin yarısını devlet karşılayacak!

Çiftçileri sevindiren yeni haber yayınlandı

Milyonlarca çiftçiyi sevindirecek yeni haber yapıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılmış olan yeni açıklamaya göre; “küresel iklim değişikliğinin etkisi altına giren yağışlar da yaşanan azalmaya bağlı olarak kurak dönemler oluşmaya başlamıştır. Bu durumda suyun ve sulama yöntemini ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkına varılmış oldu. Tarımsal verimliliğin artmasından dolayı ve tarım sektöründe yaşanan su ve sulama işlemleri en büyük etken olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sulama ise tarım alanında çarpan etkisi göstermekte olan yatırım olarak da bilinmektedir. Sulu tarım, tarım sektöründe yayılmasıyla beraber diğer sektörlerin ise gücünü azaltmaya başlamıştır.” ifadeleri kullanılarak açıklandı. Bu ifade sonrasında devlet taşın altına elini koyarak çiftçilerin yanında olduğunu gösteren bir açıklama yayınladı.  Her zaman çiftçiliğe destek vermeyi öngören devletin yapmış olduğu yeni açıklama resmi gazetede de yer aldı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön