08 / 07 / 2024

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanı resmen açıkladı! 250 bin TL’lik hibede süre uzatıldı!

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanı resmen açıkladı! 250 bin TL’lik hibede süre uzatıldı!

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'ndeki hak sahiplerine, projesini hibe sözleşmesinin imzaladığı tarihten itibaren 2 ay içinde tamamlayamaması durumunda ilave süre verilebilecek.



"KIRSAL MAHALLE"LERE DE BAŞVURU İMKANI

Tebliğe, "13 Kentte Büyükşehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa" ile normalde kırsal alan ve nüfusu 20 binden az olmasına karşın büyükşehir sınırlarında kırsal alan özelliğini yitiren yerlerin destekleme çerçevesi dışında kalmasını ve büyükşehir belediyesi sınırlarındaki kırsal yerleşim yerlerinde proje uygulamak isteyenlerin de müracaat edebilmelerini sağlamak için "kırsal mahalle" kavramı eklendi.

 Çiftçilere müjde! Tarım Bakanı resmen açıkladı! 250 bin TL’lik hibede süre uzatıldı!

BAŞVURULAR BAŞLAYACAK

Bakanlıktan edinilen bilgiye göre, 2023’te 81 şehirde 2 bin 500 projeye, proje başı 250 bin TL hibe desteği sağlanması hedefleniyor. Uzman eller projelerine başvurular, tebliğe bağlı güncel uygulama rehberinin yayınlanmasından sonra başlamış olacak. Söz konusu destekten faydalanmak isteyen kişiler, projeye ilişkin gelişmeleri Bakanlığın ve Tarım Reformu Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilecek.

Ramazana sayılı günler kala büyük şok! Bir yılda yüzde 150, 2 yılda yüzde 228 zamlandı!

Uzman isim dolar için öyle bir fiyat verdi ki herkes dolar almaya koştu! Doları olanlar sevinçten çılgına döndü!

Aile Bakanlığının verdiği destekler neler? Hemen başvurup paranızı alın!


Geri Dön