14 / 05 / 2024

Çiftçilere son dakika müjdesi! Hibe desteği 250 bin TL'ye yükseltildi! Hemen şartlara bakın!

Çiftçilere son dakika müjdesi! Hibe desteği 250 bin TL'ye yükseltildi! Hemen şartlara bakın!

Uzman Ellerin Desteklenmesi projesinde hibe desteği ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftçilere son dakika müjdesi! Hibe desteği 250 bin TL'ye yükseltildi! Hemen şartlara bakın!



Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Ellerin Desteklenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı ile Uzman Ellerin Desteklenmesi projesinde hibe desteği resmen yükseldi. 

Karar kapsamında uygulanacak projelerin amacına ulaşması, sürdürülebilirliği ve kırsal kalkınmaya katkısını çoğaltmak amacıyla hibe tutarı 250 bin Türk Lirası'na yükseltildi. 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Hibe desteği 250 bin TL ye yükseltildi! Hemen şartlara bakın!

Uzman Eller Projesi ile kırsal bölgelerde yaşayan veya yaşamayı taahhüt eden, tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanlarında eğitim sağlayan üniversitelerin fakülte ve meslek yüksekokullarından mezun genç nüfusun istihdamına katkıda bulunması;  bitkisel üretim, hayvancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde girişimcilik desteklenerek bu faaliyetlerin eğitimli kişilerce sürdürülmesinin teşvik edilmesi, arımsal üretimin miktarının, kalitesinin ve verimliliğinin yükseltilmesi, kırsal alanda tarımsal üretimde bulunan işletmelere örnek oluşturacak, kendi işini yapabilen ve istihdam imkanı oluşturabilen sürdürülebilir ve gelir getirici yatırımların kazandırılması planlanıyor. 

Diğer taraftan, Tarım ve Orman ile Milli Eğitim bakanlıkları arasında imzalanmış olan "Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tarım, hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı, laboratuvar hizmetleri ve gıda teknolojisi alanlarında eğitim sunan lise ve dengi okullardan mezun gençler de proje kapsamına alındı ve hedef kitle böylece genişletildi. 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Hibe desteği 250 bin TL ye yükseltildi! Hemen şartlara bakın!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Ellerin Desteklenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında, destekten yararlanamayacak kişiler şu şekilde açıklandı: 

Tarım, Hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanlarında eğitim veren üniversitelerin fakülte ve meslek yüksekokulları ile Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tarım, hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı, laboratuvar hizmetleri ve gıda teknolojisi alanlarında eğitim veren lise ve dengi okullardan mezun olamayan kişiler. 

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Perakende ticaretinde yeni gelişmeler!

Garanti BBVA'dan Ocak 2023 müjdesi geldi! Bunu yapan 1.000 TL bonusu kapacak! Bu son dakika fırsatını sakın kaçırmayın!


Geri Dön