01 / 05 / 2024

Çiftçilerin beklediği haber geldi! 100'er bin lira hibe verilecek!

Çiftçilerin beklediği haber geldi! 100'er bin lira hibe verilecek!

Milyonlarca çiftçi tarafından merakla beklenen hibe desteği ile ilgili beklenen açıklama geldi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



Milyonlarca çiftçi tarafından merakla beklenen hibe desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, hayvancılık, tarım, ormancılık, gıda ve su ürünleri gibi alanlardan yeni mezun kadınlara yönelik olarak çalışma başlatacaklarını dile getirdi.

Çiftçilerin beklediği haber geldi! 100 er bin lira hibe verilecek!

Türkiye Gazetesi'nden Ferhat Erdemir'in haberine göre, TBMM Fırsat Eşitliği Komisyonunda merakla beklenen konu ile ilgili bir sunum gerçekleştiren Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen çiftçilerle yapılan anketlerde, kadınların kırsalda durması durumunda, erkeklerin de kaldığını belirtti. Yaptığı açıklamada bugüne kadar toplamda 44 kadın girişimciye 4,4 milyon TL’lik hibe verildiğini kaydeden Ayşe Ayşin Işıkgece, şimdi bunu 81 ile yayacaklarını ve 2024 yılına kadar toplamda 6 bin proje çıkaracaklarını söyledi.

İşte çiftçilere verilecek 100 bin TL hibe desteği ile ilgili merak edilen detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön