13 / 05 / 2024

Çiftçinin yüzü güldü! Sebze meyve fiyatlarında büyük gelişme! Herkes bu haberi bekliyordu

 Çiftçinin yüzü güldü! Sebze meyve fiyatlarında büyük gelişme! Herkes bu haberi bekliyordu

Birçok ürün bazında öne çıkan Antalya'da yaş meyve ve sebze üreticilerinin hasatlarla birlikte yüzü güldü. Başta domates olmak üzere birçok ürünün fiyatının düşmesi bekleniyor.



FİYATLARDA DÜŞÜŞ BEKLENİYOR

Karaca, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ""Dünyadaki gelişmelerden dolayı diğer ürünlerde olduğu gibi sebze ürünlerinde de fiyatlar yüksekti. Bunları etkileyen faktörlerden biri soğuk bir kış geçirdik ve ürünlerin olgunlaşması gecikti. 1987'den beri en soğuk mart ayını geçirdik. Bundan dolayı ürünlerin olgunlaşması gecikince arzdan dolayı ürün fiyatları biraz yükseldi. Havalar ısınıyor buna bağlı olarak üretim alanlarımızda hasat yoğunlaştı, ürün fiyatlarında düşüşler olacak. Geçtiğimiz aylarda gördüğümüz fiyatları bir daha görmeyeceğiz. Şu an seralarda hummalı çalışma devam ediyor. Bizim üretim alanımız gerilemedi, aksine sürekli artıyor. Son 20 yılda Antalya olarak sebze üretiminde yüzde 85 artmış." 

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Dolar ve altını enflasyon korkusu sardı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön