15 / 05 / 2024

Çiftçiye akaryakıt ve gübre desteği başladı! 6 ay boyunca yapılacak

Çiftçiye akaryakıt ve gübre desteği başladı! 6 ay boyunca yapılacak

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.



GÜBRE AKARYAKIT VE YEMDE 6 AYA VARAN DESTEK

Üreticiler, TEB’in sektörün öncü kurumları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde 6 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.

TEB Tarım Bankacılığı, çiftçilerin akaryakıt, gübre, tohum ve yem gibi tarımsal girdi alımlarında 6 aya varan faizsiz dönem avantajı sunuyor. Harman Kart’ın yeni özelliği ile çiftçiler sadece tarımsal elektrik ve sulama faturalarını değil tüm faturalarını Harman Kart’ları ile zamanında ödeyip, geri ödemesini hasat döneminde yapabiliyorlar.

Çiftçi Kayıt Sistemi entegrasyonu sayesinde üreticiler sadece TC kimlik numaraları ile ek evrak ve belge temin etmek zorunda kalmadan saniyeler içinde minimum evrakla veya evraksız bir şekilde kredi kullanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön