19 / 05 / 2024

Çıktığı ilk dönemden beri ses getirmişti! İşte 2022'nin en çok izlenen filmi

Çıktığı ilk dönemden beri ses getirmişti! İşte 2022'nin en çok izlenen filmi

Dünyaca ünlü yapım şirketi Disney tarafından açıklanan 2022'nin en çok izlenen yapımı hangisi oldu? Rakamlar hangi yapımı gösterdi işte detaylar...



İvonatif 3D görüntüleme sistemi ve görsel efekt kullanımı ile ilgi odağı olan Avatar serisi, hem aksiyon hem de animasyon unsurlarıyla hayranlıkları uyandırarak ön plana çıktı. The Way of Water’ın 15 günlük başarısı, serinin 2028’e kadar planlanan devam filmlerinin de başarılı olacağını daha şimdiden belli etti.

Çıktığı ilk dönemden beri ses getirmişti! İşte 2022 nin en çok izlenen filmi

Avatar 2’de Na’vi ahalisini ormanın derinliklerinden çok deniz kıyısında görüyoruz. İlk filmde Na’vi ahalisinden biri olduğunu kanıtlayan baş karakterimiz bu sefer çocukları ile seyirci ile buluşuyor. Birçok su altı çekimini gösteren Avatar: The Way of Water yine görsel bir şenlikle sunuyor. 27 Mayıs 2022’de sinemaseverlerin karşısına çıkan Top Gun Maverick, ABD Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell’in (Tom Cruise) başından geçenleri anlatıyor.
 Birliğin en vazgeçilmez pilotlarından Mitchell, 30 yıllık hizmetin akabinde ait olduğu yerde, cesaretli bir test pilotu olarak karşımıza çıkıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön