21 / 09 / 2024

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.




ÇEİS Genel Sekreteri Dr. H. Serdar ŞARDAN, “Gelişen ve değişen dünyamızda insana yapılmış olan yatırımın en değerli yatırım olduğunun farkındayız. Bu sebep ile sektör olarak elimizi taşın altına koymamızın yeterli olmayacağının, o taşı da kaldırmamız gerektiğinin önemini bilmekteyiz. Bu sebep ile sektör olarak bir araya gelerek çimento sektörü özelinde MBA programını başlatmış bulunduk” ifadelerini kullandı.

TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan BOZAY ise, “Çimento sektörü kişi başına düşen eğitim saati en yüksek sektörlerden biri oluyor. Sektör özelinde başlatacağımız çok kapsamlı bir eğitim programlarımız ile çimento sektöründe çalışanların hem teknik bilgi seviyesine hem de kişisel gelişimine katkı sunmayı hedefliyoruz.  MEF Üniversitesi iş birliği ile geliştirdiğimiz ve sektörümüzde de insan kaynağı niteliğine büyük katkı sağlayacağını düşünmekteyiz.

“Operasyon ve Süreç Yönetimi”, “Stratejik Yönetim”, “Finansal Yönetim”, “Hukuk”, “Sürdürülebilirlik”, “Ekonomi” gibi içerikler ile oluşturulmuş olan derslerin ele alınacağı eğitim programı ile insan kaynağımızın gelişimine yatırım yapmaktan her zaman gurur duymaktayız” ifadelerini kullandı. 

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Reeder P13 Blue Plus’a ‘aldın aldın’ kampanyası ile sahip olun! A101’de bu fırsat kaçmaz! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

BMW 4 serisinin eylül fiyatları belli oldu! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

ASELSAN, Afrika'da hayat kurtaracağını ilan etti


Geri Dön