02 / 05 / 2024

Çınarlı Bahçe'nin temeli yarın atılıyor! 180 bin TL'ye!

Çınarlı Bahçe'nin temeli yarın atılıyor! 180 bin TL'ye!

İş GYOnun 476 ünitelik konut projesi olan Çınarlı Bahçe Tuzlanın temel atma töreni yarın Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı ve İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Süha Önder ile İŞ GYO Genel Müdürü Turgay Tanesin katılımıyla gerçekleşecek



İş GYOnun 476 ünitelik konut projesi olan Çınarlı Bahçe Tuzlanın temel atma töreni yarın Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı ve İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Süha Önder ile İŞ GYO Genel Müdürü Turgay Tanesin katılımıyla gerçekleşecek.

Tuzla'da İş GYO tarafından inşa edilecek olan Çınarlı Bahçe projesinin 2013 yılının Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. Çınarlı Bahçe "Güneş ışını ve çınarlara yuva yapmış kuşların cıvıl cıvıl seslerini hayal edin... Yağmurun tazeliğini mis gibi toprak kokusunu hissedin... Çınarlı Bahçe Tuzla ile 'İstanbul'da Yeni Hayat' yakında başlıyor." şeklinde tanıtılıyor.

58 metrekare ile 211 metrekare arasında değişen alanlara sahip olan toplam 476 konuttan meydana gelecek Çınarlı Bahçe, 41 dönüm arsa üzerinde hayat bulacak. E5 Karayoluna yaklaşık 2 kilometre mesafede, Tuzla ilçesi, Hatboyu Caddesi üzerinde konumlanacak proje yüksek standartlarda, donanımlı ve özgün olmasının yanı sıra, işyerleri Tuzla ve civarında olan çalışanlar için avantajlı bir lokasyonda yer alıyor.

Çınarlı Bahçe'de; 180 bin TL'den başlayan 1+1, 220 bin TL'den başlayan 1+1,5, 256 bin TL'den başlayan 2+1, 335 bin TL'den başlayan 3+1 ve 475 bin TL'den başlayan 4+1 konutlar yer alıyor.

Çağdaş insana ve çağdaş kentlere yaraşır projelere imza atan İş GYO, iş yapış biçimi, organizasyon yapısı, kurumsal değerleri ve yönetim anlayışıyla sektördeki öncü konumunu koruyor. Çınarlı Bahçe içerisinde; dinlenme alanları, süs havuzları, bisiklet parkı, tenis sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, yürüyüş parkuları, çocuk oyun alanları, anaokulu, fitness center, çocuk havuzu, yüzme havuzu, açık misafir otoparkı ve kapalı otopark ile 7/24 güvenlik hizmeti bulunuyor.

www.isgyo.com

http://cinarlibahce.isgyo.com.tr/dergi/cinarli_bahce.html

0212 325 48 00


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön