28 / 04 / 2024

Çıtır Usta yeni şubesini Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açtı!

Çıtır Usta yeni şubesini Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açtı!

2003 yılında Atilla Külekçioğlu tarafından kurulan ve uzman çalışanları ve farklı bakış açısı ile gıda sektöründe ilklere imza atan Çıtır Usta, zemin katta, bahçeye açılan restoranı ile nezih bir ortamda yemek keyfi yaşatıyor.




Dünyanın modası, eğlencesi ve lezzetlerini bölge halkının ayağına getiren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki lezzet duraklarının bir halkasını da ''Çıtır Usta'' oluşturdu. 2003 yılında Atilla Külekçioğlu tarafından kurulan ve uzman çalışanları ve farklı bakış açısı ile gıda sektöründe ilklere imza atan Çıtır Usta, zemin katta, bahçeye açılan restoranı ile nezih bir ortamda yemek keyfi yaşatıyor.

10 yıldır gıda sektöründe pide, lahmacun ve kebap segmentinde faaliyet gösteren Çıtır Usta'nın geleneksel lezzetlerini tatmak üzere K. Maraş Piazza'daki şubesini ziyaret eden Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yemeklerin lezzetinin yanı sıra sunumlarına da çok beğendiğini ifade etti.

50'yi aşkın şubesinde hızlı servis konsepti ve güler yüzlü hizmetiyle dikkati çeken Çıtır Usta, yemeklerindeki lezzetin yanı sıra sunumuyla da fark yaratıyor.


Star


Geri Dön