13 / 05 / 2024

Piazza avm çıtır usta

Piazza avm çıtır usta

2003 yılında Atilla Külekçioğlu tarafından kurulan ve uzman çalışanları ve farklı bakış açısı ile gıda sektöründe ilklere imza atan Çıtır Usta, zemin katta, bahçeye açılan restoranı ile nezih bir ortamda yemek keyfi yaşatıyor.

Sosyal konut ve ticari gayrimenkul kiraları ayrıştırılsın önerisi!

AVM'ler son zamanlarda kira tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, sosyal konutlar ve ticari gayrimenkul kiralarının ayrıştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İran'ın en büyük AVM'si 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü!

İran'da ülkenin en büyük AVM'si koronavirüsle mücadele kapsamına dahil edilerek, 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü. Hastanede sadece koronavirüs hastaları tedavi edilecek...

AVM sektörü koronavirüsten olumsuz etkilenmeyi beklemiyor!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yaptı. Baştürk, "AVM sektörüne olumsuz bir etki şu aşamada beklemiyoruz." dedi. 

Endonezya'da AVM'nin çatısı kasabaya dönüştürüldü!

Kalabalık nüfusun yerleşim sorununa çözüm bulmakta zorlanan Endonezya Jakarta'da alışveriş merkezinin çatısı kasabaya dönüştürüldü. 

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AVM yatırımcılarına dolar uyarısı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AVM yatırımcılarına seslenerek, "Türk Lirası dururken hala dolarla hareket edecek olursanız, kusura bakmayın, takkeleri değişiriz" diye konuştu..

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

Fiba CP AVM yatırımlarına 2018'de de devam edecek!

Fiba CP'nin Üst Yöneticisi (CEO) Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarına 2018'de hem Türkiye'de hem de yurt dışında devam edeceklerini söyledi. 

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Tüketici AVM yatırımcısını sevindirdi!

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine rağmen vatandaşların AVM'lere ilgisi azalmadı. Tüketicilerin ilgisi, hem AVM yatırımcısını hem de markaları sevindirdi.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

Piazza avm çıtır usta Haberi

Piazza avm çıtır usta


Dünyanın modası, eğlencesi ve lezzetlerini bölge halkının ayağına getiren Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki lezzet duraklarının bir halkasını da ''Çıtır Usta'' oluşturdu. 2003 yılında Atilla Külekçioğlu tarafından kurulan ve uzman çalışanları ve farklı bakış açısı ile gıda sektöründe ilklere imza atan Çıtır Usta, zemin katta, bahçeye açılan restoranı ile nezih bir ortamda yemek keyfi yaşatıyor.

10 yıldır gıda sektöründe pide, lahmacun ve kebap segmentinde faaliyet gösteren Çıtır Usta'nın geleneksel lezzetlerini tatmak üzere K. Maraş Piazza'daki şubesini ziyaret eden Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yemeklerin lezzetinin yanı sıra sunumlarına da çok beğendiğini ifade etti.

50'yi aşkın şubesinde hızlı servis konsepti ve güler yüzlü hizmetiyle dikkati çeken Çıtır Usta, yemeklerindeki lezzetin yanı sıra sunumuyla da fark...