28 / 04 / 2024

Fiba CP AVM yatırımlarına 2018'de de devam edecek!

 Fiba CP AVM yatırımlarına 2018'de de devam edecek!

Fiba CP'nin Üst Yöneticisi (CEO) Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarına 2018'de hem Türkiye'de hem de yurt dışında devam edeceklerini söyledi. 



Fiba CP'nin Üst Yöneticisi (CEO) Yurdaer Kahraman, Anadolu Ajansı'ndan (AA) Ali Atar'a bazı açıklamalarda bulundu. Kahraman, Türk perakendecilerin Fiba CP'yi bir köprü olarak kullanarak yurt dışına açılabileceğini, yurt içinde yaptıkları AVM yatırımlarıyla da yurt dışından perakendecileri Türkiye'ye çektiklerini ifade etti. 


AVM yatırımlarının 2018'de hem Türkiye'de hem de yurt dışında devam edeceklerini belirten Kahraman, satın alma dışında AVM'lerin yenileme işlemlerini de yaptıklarının altını çizerek, yenileme işlemlerinden dolayı yurt dışında ödüller aldıklarını, yeniledikleri AVM'lere değer kattıklarını belirtti. 


Romanya'da kendi inşaat şirketlerini kurduklarını ifade eden Kahraman, "Romanya'dan Doğu ve Güney Avrupa'ya açılarak AVM yatırımı yapabiliriz. Fırsatlar olursa o bölgelere açılacağız." dedi. 


Fiba CP'ye sektör deneyiminden dolayı yurt dışında güven duyulduğunu söyleyen Kahraman, sektörün artık 5-10 yıllık değil, 6-12 aylık hızlı planlamalar yaptığını belirtti. 


 


Geri Dön