29 / 04 / 2024

Citroen ticari araç fiyat listesi; Resmen açıklandı! Bu liste ortalığı kasıp kavuracak

Citroen ticari araç fiyat listesi; Resmen açıklandı! Bu liste ortalığı kasıp kavuracak

Citroen 2023 Mayıs fiyat listesini yayımlandı. Peki son dönemde Türkiye'de de satış rakamları artmaya başlayan ticari araç kategorisinde fiyatlar ne durumda? İşte Citroen 2023 ticari araç fiyat listesi...



Citroen 2023 model araçlarına ait mayıs fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı. Markaya ait ticari araçlar uygun fiyat etiketleriyle dikkat çekti. Peki Berlingo, Berlingo Van, Jumpy Van, Jumpy, Jumper kaç TL oldu? İşte Citroen 2023 ticari araç fiyat listesi...

Citreon, Fransız otomotiv devi PSA Group'un bir parçası olan bir ticari araç markasıdır. 1919 yılında kurulan Citroen, otomotiv endüstrisinde inovasyon ve teknolojik gelişim açısından önemli bir rol oynamıştır. Bugün Citroen, hafif ticari araçlar kategorisinde geniş bir ürün yelpazesi sunar.

Citreon ticari araçları, farklı iş ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen modüler bir platformda tasarlanmıştır. Bu platform sayesinde, müşterilerin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre araçların boyutu, yük kapasitesi, yakıt tüketimi, konfor özellikleri ve teknolojik donanımları gibi birçok özellik ayarlanabilir.

Citreon Berlingo, Citroen ticari araçların en popüler modellerinden biridir. İki veya üç kişi için özel olarak tasarlanmış bir kabin, 1.000 kg'a kadar yük kapasitesi ve 4,4 metreküpe kadar yük alanı sunar. Ayrıca, akıllı bir sürüş yardımı sistemi, arka park sensörleri, otomatik frenleme ve hız sınırlayıcı gibi özellikleri de bulunur.

Citreon Jumpy ise, daha büyük yükler taşımak için ideal bir seçenektir. 2.5 ton'a kadar yük kapasitesi sunan Jumpy, üç farklı gövde uzunluğu ve iki farklı yükseklik seçeneğiyle mevcuttur. Ayrıca, navigasyon sistemi, geri görüş kamerası, akıllı hız kontrol sistemi ve kör nokta uyarı sistemi gibi birçok teknolojik donanıma sahiptir.

Citreon ticari araçlarının en üst modeli ise Citroen Jumper'dır. Yük kapasitesi 2.2 tona kadar çıkabilen Jumper, dört farklı uzunluk ve yükseklik seçeneğiyle sunulur. Jumper ayrıca, arka kamera, yokuş kalkış desteği, akıllı hız kontrol sistemi, çekiş kontrol sistemi ve ESP gibi birçok güvenlik ve sürüş yardımı özelliğine sahiptir.

Citroen ticari araçları, farklı ihtiyaçları karşılamak için özelleştirilebilen modüler bir platformda tasarlanmış geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Berlingo, Jumpy ve Jumper modelleri, her biri farklı yük kapasitesi, yakıt tüketimi, konfor özellikleri ve teknolojik donanımlarla donatılmıştır.

Peki Berlingo, Berlingo Van, Jumpy Van, Jumpy, Jumper kaç TL oldu? İşte Citroen 2023 ticari araç fiyat listesi...


Geri Dön